Tobleronemousse
8 portioner
200 gr Toblerone
200 gr mjölkchoklad
2 äggulor
5 dl vispgrädde
200 gr Toblerone
200 gr mjölkchoklad
2 äggulor
5 dl vispgrädde
1.Vispa grädden. 2.Smält chokladen över vattenbad i en lagom stor(plast)skål.
3.Tillsätt dem två äggulorna, rör ordentligt(chokladen stelnar fort).
4.Tillsätt genast 3 msk av den vispade grädden rör ner.
När smeten är jämn vänd ner resten av grädden.
Ställ in i kylen ca 5 timmar innan severing.
Kan förberedas dagen innan.
3.Tillsätt dem två äggulorna, rör ordentligt(chokladen stelnar fort).
4.Tillsätt genast 3 msk av den vispade grädden rör ner.
När smeten är jämn vänd ner resten av grädden.
Ställ in i kylen ca 5 timmar innan severing.
Kan förberedas dagen innan.
skriven
Det där lät ju farligt gott ju!
=)