Härlig lördag!

Idag är det en ovanlig dag, en dag helt utan "måsten". Har så klart varit i stallet och sett till att hästarna fått sitt och hundar och katter är mätta, rastade och belåtna men nu är vi lediga reten av dagen!!!!
Vi ska ta bilen och göra en dagstur idag, äta, fika och bara ta det lugnt!
Det är inte ofta vi har sådana här dagar efterom det nästan alltid är något som "ligger på". Så idag gäller det att njuta!!
Tänk att bland det svåraste som finns är att kunna sätta sig själv och sitt eget välmående framför dessa "måsten".
Efter så många års erfarenhet så vet jag innerst inne att man aldrig blir riktigt klar, listan på saker att göra fylls liksom bara på eftersom.
Hoppas vädret håller i sig också! Sol idag igen! Otroligt vilken vår!Upgrade Your Email - Click here!


Banjobb

Idag har vi varit in på banan med C. HS körde ett jobb och det gick ok, springer i 25-tempo joggandes. Ska göra ett par ändringar på skor och käk till nästa jobb. Sköter sig ua.
Fortfarande kanonväder så det var riktigt härligt idag!

Upgrade Your Email - Click here!


Huvudvärk

Upgrade your email with 1000's of cool animationsVaknade i morse med en sprängande huvudvärk, klev upp och tog en dusch med förhoppningen om att värken skulle avta som den gör ibland men idag var det en sån dag när det bara blev värre.
Fick ringa jobbet och sjukskriva mig och sen ligga i sängen hela dagen. Klev upp 14.30 och åt lite "frukost" sen i säng igen. Som tur är så börjar det lätta nu. Jag hatar den här sprängande huvudvärken jag får ibland!!!
 

Upgrade Your Email - Click here!


Vart tog bloggen vägen?

Upgrade your email with 1000's of emoticon iconsHittade en blogg idag med en massa bokrecensioner som jag satt och läste, blev tvungen att gå ifrån en stund och när jag kom tillbaka var sidan borta och nu kan jag inte hitta den!!
Vill minnas att den hette botaniserandebok men det kanske inte stämmer, kan inte hitta den i alla fall. Snyft!

Sol och lera

Upgrade your email with 1000's of cool animations
 Har precis varit ute en sväng med hästarna. Det är strålande sol idag också så det var en underbar tur på så vis MEN all denna lera.....
Vore det inte för leran så skulle det vara helt fantastiskt. Att sitta och köra häst en sån här dag innebär "naturlig peeling" eftersom ansiktet  blir fullt med lera och grus.
Det är tur att det här är en övergångsperiod!!

Upgrade Your Email - Click here!

Sommartid

I morse var mina ögonlock som igenklistrade när klockan ringde men det var bara att släpa sig upp och ut till stallet innan det var dags att åka till jobbet.Sommartid är bra men som jag sagt tidigare, den där timmen känns!!!
Men bara man varit uppe en stund så blir det genast bättre och detta fantastiska vårväder gör verkligen att det känns lättare.
Idag har solen lyst från en klarblå himmel hela dagen så det kändes inte så roligt att jobba men vad gör man?
Dagen har trots allt varit ganska bra, kunde ta en promenad på förmiddagen i vårsolen och det är ju en förmån att kunna göra det på arbetstid.
I morgon är jag ledig igen och det behöver jag. Har egentligen en massa "måsten" som jag skulle behöva ta itu med men jag tror jag hoppar över det och bara tar det lugnt istället.

 


Upgrade Your Email - Click here!Vår i luften

Idag har det verkligen känts som om våren är på gång. Det mesta av snön på gården är borta så nu får man se fram mot några veckor med lera och grus både ute och inne. Jag skulle egentligen ha jobbat idag men eftersom jag varit i en mindre formsvacka så blev det en dag kompledigt istället. Har varit trött och less ett par veckor men förhoppningsvis vänder det snart..................
I natt ska klockan ställas fram så det blir en timmes mindre sömn. Jag gillar omställningen till sommartid men just den här natten känns jobbig. Tänk att en enda timma kan göra sån skillnad!!
Eftersom jag ska jobba i morgon så blir det tidigt i säng men först ska jag nog se "Tyst vittne".Upgrade Your Email - Click here!

Nu måste jag också ha en blogg...

 
 Nu har jag läst andras bloggar så länge så nu är jag verkligen sugen på en egen!!! Vi får se vad det här blir!!
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0