Härlig lördag!

Idag är det en ovanlig dag, en dag helt utan "måsten". Har så klart varit i stallet och sett till att hästarna fått sitt och hundar och katter är mätta, rastade och belåtna men nu är vi lediga reten av dagen!!!!
Vi ska ta bilen och göra en dagstur idag, äta, fika och bara ta det lugnt!
Det är inte ofta vi har sådana här dagar efterom det nästan alltid är något som "ligger på". Så idag gäller det att njuta!!
Tänk att bland det svåraste som finns är att kunna sätta sig själv och sitt eget välmående framför dessa "måsten".
Efter så många års erfarenhet så vet jag innerst inne att man aldrig blir riktigt klar, listan på saker att göra fylls liksom bara på eftersom.
Hoppas vädret håller i sig också! Sol idag igen! Otroligt vilken vår!Upgrade Your Email - Click here!

Banjobb

Idag har vi varit in på banan med C. HS körde ett jobb och det gick ok, springer i 25-tempo joggandes. Ska göra ett par ändringar på skor och käk till nästa jobb. Sköter sig ua.
Fortfarande kanonväder så det var riktigt härligt idag!

Upgrade Your Email - Click here!

Huvudvärk

Upgrade your email with 1000's of cool animationsVaknade i morse med en sprängande huvudvärk, klev upp och tog en dusch med förhoppningen om att värken skulle avta som den gör ibland men idag var det en sån dag när det bara blev värre.
Fick ringa jobbet och sjukskriva mig och sen ligga i sängen hela dagen. Klev upp 14.30 och åt lite "frukost" sen i säng igen. Som tur är så börjar det lätta nu. Jag hatar den här sprängande huvudvärken jag får ibland!!!
 

Upgrade Your Email - Click here!