Gissa om...

...kossorna blev glada igår när dom fick gå ut i en större hage där det finns lite grönt att "pilla på".
Det är ju inget riktgt bete ännu men A stängde in en plätt som han ska plöja upp sen så nu är "muisarna" lyckliga.
=)Åh så spännande!!!

Min hemlige bokvän från Vårlig Lyx har lämnat ett meddelande i min blogg.
=)
Jag är självklart såååå nyfiken på vem det är!!!

Jag har också varit in och hälsat på i bloggen där JAG är den hemlige bokvännen.

Det här är verkligen superkul!!!Flickan med snö i håret

En kall och snöig nyårsafton försvinner sextonåriga Hedda Losjö från sitt hem utanför Hagfors i Värmland. Hennes föräldrar är förtvivlade. Vad kan ha hänt deras skötsamma dotter? När poliserna Petra Wilander och Christer Berglund får fallet på sitt bord visar det sig snart att Hedda har levt ett dubbelliv.

En tid senare hittas en ung flicka mördad i en jordkällare i skogen några kilometer från familjen Losjös hem. Flickan är naken och har dödats med ett skott i bakhuvudet. Kan det vara den försvunna Hedda? Den lilla polisstationen står nu inför en av sina största utmaningar.

Journalisten Magdalena Hansson har lämnat Stockholm och flyttat hem till Hagfors med sin sexåriga adoptivson Nils efter en uppslitande skilsmässa. Hon är trött och deprimerad och hoppas att lugnet på landsbygden och tryggheten i uppväxtstaden ska ge henne livsglädjen tillbaka. Magdalena engagerar sig känslomässigt i den försvunna Heddas öde och börjar undersöka fallet närmare. Snart inser hon att den fridfulla bygden bär på hemligheter som vissa gör vad som helst för att dölja.

Mitt betyg: 4 av 5.