The next three days

Hur långt skulle du gå för att rädda allt lever för och älskar? Russell Crowe spelar John Brennan, en man vars älskade fru blir arresterad för mord. Efter tre års lönlös kamp mot myndigheterna inser John att det bara återstår tre dagar innan hans fru hamnar i fängelse för resten av livet. Det enda hopp som återstår för deras gemensamma framtid tillsammans är en dödlig kamp mot klockan... och omöjliga odds.

Mitt betyg: 4 av 5.

En plats i solen

En känd svensk för detta NHL-stjärna med familj hittas i sitt hem i Marbella, och Kvällspressens Annika Bengtzon skickas till Spanien för att skriva om fallet. Solkustens mörka baksida visar sig när Annika kommer allt närmare sanningen - och det hela blir ett smutsigt spel om droger, pengatvätt och brutal hämnd.

Mitt betyg: 3 av 5.

 

Livstid

När David Lindholm, Sveriges mest kända polis, hittas skjuten i sängen identifierar hon sig snabbt med hans unga hustru Julia. Julia hotas av livstids fängelse för mord, både på sin man och sin försvunna fyraårige son Alexander. Men Julia nekar. Det var inte hon. Det var en annan kvinna som sköt hennes man och kidnappade hennes son. Medan tillvaron rasar samman omkring Annika gräver hon sig allt djupare ner i den mördade polisens våldsamma förflutna. Till slut återstår två grundläggande frågor. Om Julia ljuger: Var har hon gömt Alexander? Om hon talar sanning: Vem håller honom fången?
 
Mitt betyg: 3,5 av 5.