Skotträdda hundar

Another Pissed off dog.

Jag har aldrig förstått charmen med alla dessa smällare som ska brännas av på vissa dagar under året. Vad är det för kul med att det låter som fullt krig ute??? Raketer kan vara vackra att titta på men jag gillar som sagt inte smällandet.
Har man dessutom sett vad detta oljud kan göra med våra husdjur så kan man inte bli annan än motståndare till smällare!
Jag har 4 hundar varav en, den äldsta som blir 12 år i år, är fruktansvärt skotträdd. Tack och lov så hör hon inte lika bra längre men det har varit jobbiga år tidigare. Hon har varit så rädd så hon i panik t ex har försökt klättra på släta väggar.
Det är svårt att förmedla hur det kan vara men jag lovar, det är allt annat än kul.
Under åren har jag skjutsat henne till bekanta som bor ännu med ute i skogen än vad vi gör, jag har fyllt hennes öron med vadd, försökt med hög musik osv. men även fast vi människor inte hört smällarna  så är det så att hundarnas hörsel är ju så mycket bättre.
Alltså..strunta i smällandet..gör något bättre för pengarna..för visst måste vi kunna fira utan detta oljud??!!

Att blogga

image32När jag första gången hörde talas om att blogga så var min första tanke faktiskt " varför i hela fridens namn vill man skylta med sina tankar, känslor och idéer på internet"???
Det är inte länge sen jag började läsa andras bloggar och det är inte alls många veckor sen jag började skriva i min egen men jag får erkänna...jag hade SÅ fel...att blogga själv och att läsa andras bloggar är verkligen bland det bästa man kan göra.
Jag har ett gäng bloggar som jag läser varje dag och det är en salig blandning av inriktningar på det som skrivs.
Nån är ledsen, nån är glad, nån skriver om mat och dryck, nån om sin utbildning, nån om relationer, nån om missbruk osv osv.
Det gemensamma för alla dessa bloggar är att dom alla intresserar mig, fast på olika sätt. Att så många olika människor väljer att dela med sig av sina liv är fantastiskt!!
Ibland kommer jag på mig själv med att ha suttit vid datorn i flera timmar och bara läst olika bloggar!!
Så jag har kommit till blogg-världen för att stanna och jag hoppas att jag får fortsätta läsa många, långa bloggar till.......
 

Upgrade Your Email - Click here!