Mystery ShoppingJag är en mystery shopper...om det är någon som inte vet vad det innebär så gör jag anonyma besök i butiker, restauranger osv och bedömmer deras service och renlighet bland annat.
För detta får jag ersättning i pengar eller varor. I kväll ska jag på restaurang och äta med en kompis..det är ett uppdrag jag fått..lyxigt eller hur??

God morgon!
Om 1,5 timme är mitt arbetspass över och jag får åka hem och sova...just nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna men det brukar vända bara jag fått lite kaffe och en smörgås.
Vi brukar ta en morgonfika här på jobbet innan vi åker hem, då är frukosten avklarad och man kan lägga sig så fort som möjligt sen.
Natten har i alla fall varit väldigt lugn och det är jag glad för. Ha en bra dag mina vänner!!

Jobbar nattSitter på jobbet just nu, det är nattskiftet som gäller i natt. Nu har alla patienter lagt sig och det är knäpptyst på avdelningen..det är då det börjar...svårigheten att hålla sig vaken...
Jag är alltid som tröttast mellan 03.00 och 06.00 då måste jag hela tiden göra något för att inte somna.
Arbetsuppgifterna på natten är inte alls som på dagtid, vi har ett fåtal saker som ska göras ,annars är det att finnas till hands om någon behöver något eller mår dåligt som gäller.
Det är tur att man kan blogga lite, då går natten mycket fortare, nu ska jag ta en runda bland bloggarna och se om någon är vaken!