Ett tråkigt besked



I går träffade Ballo en ögonspecialist som tyvärr konstaterade att han har en allvarlig ögonsjukdom som kan leda till blindhet.
Nu går han på sträng diet och får specialbeställda svindyra ögondroppar...håller tummar och tår för att det ska gå att stoppa upp processen.
Som tur är så gör det inte ont i alla fall.
Det har varit många besök hos veterinären för den här killen det senaste halvåret, men hans goda humör är fortfarande detsamma och det är alltid "full fart framåt" som gäller.
Jag hoppas verkligen att ögondropparna och dieten ska hjälpa honom.
Planerna på att operera det andra benet har vi för tillfället tagt på is innan vi vet hur det går med ögonen...

1 Eva Å:

skriven

Kenzo har ju levt med den där ögonsjukdommen i många år. Nu har ögat blivit helt mjölkvitt och han är blind på det. Han måste dock ändå fortsätta smörja livet ut för annars kan det bli konsekvenser på det andra ögat också. Han är en lycklig hund fast han är enögd, djur är tappra små själar.

2 Mossfolk:

skriven

Usch, vad det är trist (och dyrt) när hundarna blir sjuka. Hoppas att ni lyckas bromsa ögonsjukdomen. Annars kommer han säkert att klara sig fint ändå. Jag imponeras ofta över djurens glada humör trots problem och skavanker...

3 maria:

skriven

Oj oj, vad tråkigt...Hoppas det hjälper med att bromsa sjukdomen...



Kramar om !

4 Lotta:

skriven

Jag håller tummarna att allt går bra



Kram Lotta

5 Synne:

skriven

Den här lilla tappra killen har väl fått alla smällar man kan få. Glad han har sitt glada humör kvar. djur är fantastiska på det viset. Det lär sig leva med sina handikapp. Håller nu tummarna för att han får ett fortsatt bra liv hos er på gården.

Kramen till er alla.

Synne.

Kommentera här: