Jordgubb och fläder



Testade en ny tesort i morse, jordgubb och fläder, det var verkligen jättegott!
Jag dricker alltid mitt te med honung och en skvätt mjölk.
Dricker ni te och i så fall hur?
1 Sandy svarar::

skriven

Jag tror att P gillar Changeling, jag tycker att den var ganska spännande.. Andra filmtips är Syriana, Taken (SUPERbra). INTE "Låt den rätte komma in" som vi såg igår kväll, hur seg som helst! Boktips.. jag har precis läst alla Anna Janssons böcker och gillar dem, har lyssnat på GW:s och Anne Holt. Ja visst var Kinesen konstig, superbra och spännande i början, sedan seeeeg och lite spännande igen mot slutet! Jag skulle vilja se Mammut ikväll på bio men det vägrar J, han gillar inte Moddysson.. killar:)

Kramar!!

2 Camilliondollar Baby:

skriven

Dricker ofta te och har inget i det alls, bara vatten och tepåse... ;)

3 Margaretha:

skriven

Jag dricker mitt te "rakt av".....

Dvs utan mjölk och socker.....

Men gärna något gott fruktte....

Kram

Margaretha

4 Elin:

skriven

Jag dricker mitt te antingen som det är, eller med en skvätt grädde i..



Nej det är första gången jag fick så många besökare.. Tror inte det, men iaf. Och när man surfar manuellt så är det ju inte "robot-visningar" ju. Nej jag fick ju inga godkända alls, det är nollställt från idag. Annars ska man ju få meddelande om godkända, ska ju stå underst på sidan.

5 Nettan:

skriven

Är väldigt olika och beror på vilken tesort jag dricker. Ingefärste som är min favvo just nu (färsk skivad ingefära i hett vatten), dricker jag antingen som det är eller med en liten sked honung i.

Kamomillte tar jag ibland på kvällen, då som det är. Svart te med mjölk oftast men kan drickas som det är också om det inte är för starkt.

6 kicki:

skriven

Jag dricker ofta tea men då något helt vanligt typ earl grey...men med honung i...gott...



Ha en fin söndagkväll,kramen

7 Evelina:

skriven

det lät gott! jag älskar att testa nya teér, har 51 olika sorter hemma:) Jag dricker också men mjölk och en sukkett!

8 Camilla:

skriven

Ja jag dricker ofta te. Men bara som det är, utan någonting i det. Oftast är det rött te av någon sort. Vi har en teaffär här nere i byn, med hundratals sorter att välja mellan, så det blir nya nästan varje gång.

9 Heisan:

skriven

Jag dricker mycket te, men har bara mjölk i Earl Grey o vaniljte, utan sockerr/honung. Alla andra tesorter dricker jag som de är med lite socker/honung i...

10 LillaNisse:

skriven

Dricker mycket te och många olika sorter, men jag vill ha det som det är, det enda te som jag använder mjölk i är frukost-te...

Kram

Kommentera här: