Designbyte pågår..

image399
Ho ho gott folk. Sidan är under ombyggnad.
Håll ut och ursäkta röran så länge!
1 Nina på Johangården säger:

skriven

Ser fram mot designbytet... Trevlig helg!

2 Mia:

skriven

Ooooo vad snyggt det kommer att bli! Spännande värre!! Kanske du kryar på dig lite fortare..*L*

3 evans:

skriven

Vad spännande med ny design! Det är kul att göra om, fast jag har ingen inpiration nu :/

4 Carina:

skriven

Gud en till som får nytt och snyggt !!!
Jag vill också :0

5 Linda:

skriven

Oj, det verkar lovande...

6 Mija:

skriven

Ordspråket? Vill du ha det kvar lr ska jag ta bort det? (Du har massor av mail ;)

7 Linda:

skriven

Förresten.. hur gör man?

8 Camilliondollar Baby:

skriven

Spännande! Är det Mija som fixar?

9 Helena:

skriven

OK. Fint nu (22:27) Det är ju så kul. Det är inte mycket som behövs ibland för att roa en! Men vad fint det ser ut! Nu har jag tittat en gång till!! Jättefint! Jag har en del kvar att lära mig.

10 Mija:

skriven

Tjejen, jag fortsätter senare i helgen. Behöver svar på b.l.a typsnittsfrågorna innan jag kan fortsätta å pilla ;) Maila när du har TID o LUST, så fixar jag vidare. Och du. För MIG är det viktigt att sidan känns som DU, så kritisera och gnäll om det är så det känns, så får jag försöka fixa vidare. Allt går att lösa vet du. Ingenting är omöjligt ;) Ha en bra helg!!

11 Mija:

skriven

VA? Inte fått mail?? Oj, jag har skickat fem-sex st tror jag... (jäkla skit;) Jo, jag har varit in till zuzibuz o kollat på hennes typsnitt, och jag undrade om det var typsnittet i själva headern som du tyckte om? För det hittar jag inte, och det hon har i själva inläggen ser ut som vanlig Times New Roman i min dator, men det kan se annorlunda ut i din. Det beror på vilka typsnitt man har laddat hem. Jag skulle vilja veta vilka av DINA typsnitt du tycker om (de som du har på DIN dator), för om jag lägger in ett snitt som du inte har, så kommer det se fult ut hos dig iallafall juh.. Sen hade jag funderingar på bakgrunden. Om du kollar under "fiskkrydda" så har jag lagt in några där som jag har testat med, men jag har ju ingen aning om vad som är du??? Du kan väl titta lite på dem (förstora dem o checka, eller prova å byt ut dem) Själv gillar jag dem alla ;) Jag fortsätter under helgen, hoppas du och dina läsare har överseende med det ;) Nu ska jag sätta mig i tv-soffan en stund... Hoppas du mår bättre nu? Kram!!

12 Junitjej:

skriven

Snygg design!!
Har du några bloggtips att ge mig?
http://junitjej.blogg.se/1192824521_bloggtips.html

13 Pialotta/Kaffebönan:

skriven

Alltid kul med förändring.. lycka till:-)
Tjingeling

14 Ulla:

skriven

Ser med spänning fram emot designbytet. Det man redan ser är väldigt fint.

15 Mija:

skriven

Har försökt maila dig igen, men får tillbaka mailen med felmeddelande, user unknown står det?!?!?!!! Så enda kommunikationsvägen är väl här då...Här är mailet jag skickade sist:
_______________________________________________
Hohoo, jag försöker igen.
Det är svårt att göra en design när man inte har innehavaren brevid sig, det skulle vara så mycket lättare då... Nu har jag pillat en massa på din blogg, och det börjar arta sig men jag VILL veta vad du tycker, jag kanske är helt fel ute?? Fotot på hästen och på nyckelpigan ÄLSKAR jag, så dem två ville jag ha med, de harmonierar så bra tillsammans också tyckte jag. Eftersom de är svart-vita så skulle det egentligen vara snyggt med svart-vit-grå bakgrund, och därför hade jag en sån först, (jag tror att du hann se den en snabbis igår?), men eftersom du sa att du ville ha MILDA färger så ändrade jag till begie och jag tycker att det funkar bra. So far so good.
************************************
Typsnitten är ett problem dock. Eftersom alla inte har exakt samma typsnitt så behöver jag veta vilka DU har på DIN dator, och vilket av dem du gillar? (Sätter jag in ett typsnitt som du inte har, så kommer du bara att se originalsnittet nämnligen). Så kolla upp det är du snäll.
***********************************
Sen vill jag veta vad du tycker. Vill du lägga till något? Ta bort något? Ändra färger? Flytta tillbaka rubrikraden? ;) Hojta till! Som sagt, jag VILL verkligen att det ska kännas som DIN blogg, inte min och det är svårt att inte blanda in sitt eget tycke när man sitter flera mil från varandra..
***************


Nåväl, hör av dig. Kram kram

16 Maria:

skriven

Va spännande med ny design, det där har jag inte lyckats klura ut hur man gör men en kompis lovade att komma & hjälpa mig nån gång.

17 My:

skriven

Kul, ska bli spännande att se förändringarna!Snygg bakgrund!

18 Mija:

skriven

*sliter mitt hår*
;)

19 Helen:

skriven

Verkligen fin sida du får. Du har en duktig kompanjon i Mija :)
Ha en fin dag.

20 Helena:

skriven

Så snygg tapet du har hittat.
Det blir ju bra, kramar.

Kommentera här: