Proppfull brevlåda


Jag gillar direktreklam men vid löningsdags blir det bara för mycket!!!
Idag när jag kom hem så stannade jag till vid brevlådan för att hämta posten och då är lådan så full så locket går inte igen. Min första tanke är att jag har fått något paket ( vi har ju lantbrevbärare och dom underbara människorna levererar mer än vad dom behöver många gånger) men så är inte fallet utan det är alltså månadsskiftets reklamskörd!!
Men snälla...när det blir sådana här mängder så orkar man ju bara titta igenom en bråkdel!
Jag är ganska säker på att många tar hela bunten och kastar direkt i pappersinsamlingen ( förhoppningsvis dit så det inte hamnar i soporna, hemska tanke! ) .
Återigen kan man ju fundera över vart det papperslösa samhället tog vägen....??
1 Pia:

skriven

hatar reklam, därför har jag oxå satt upp en lapp på brevlådan utanför "Nej tack till reklam" Här ska vi sopsortera och återvinna, blir märkligt när tonvis slängsut i form av reklam varje vecka...en av anledningarna att varorna inte alls är billiga...vi får även betala reklamen

2 cyberspunken:

skriven

Usch ja.. jag har tänkt sätta en sån lapp "Reklam Nej Tack" på lådan hmm men ibland är det ju rätt skoj att bläddra igenom reklambladen... man kan ju hitta nåt som är intressant =)

3 evans:

skriven

Så där såg det ut i min brevlåda idag också... Det åkte direkt i pappersinsamlingen! Ha en bra kväll!

4 ejmis:

skriven

Pia: Tragiskt men sant!!
Cyberspunken: Ja ibland hittar man ju någon godbit.
Evans: Pappersinsamlingen...känns bra att höra!

5 Hanna:

skriven

Haha, jag jobbar på posten med att sortera den där reklamen! Vi hade helt sjukt mycket att göra, tror det var minst 10 olika sorter som kördes. Stackars er som får dem nerknökade i brevlådan..

6 Hokamo:

skriven

Thank you for the resources. Keep up the good work!

Kommentera här: