Läkarbesök



Var hos läkaren idag igen...mensproblemen, min trötthet, huvudvärken, allergin osv...jag har mer krämpor än en 75-åring snart!!
Vi kom fram till att jag ska sätta in hormonspiralen...förhoppningsvis kan den ta bort några av krämporna...fick också lite nya piller.
Jag funderar också på att skaffa mig en kurator eller psykolog...har ju varit i "utbrändhets-träsket" tidigare och vissa av mina krämpor är otäckt lika några av de psykosomatiska åkommor som jag känner igen från den tiden.                                                                  
Är jag på väg dit igen så vill jag bromsa det innan det går över styr...kan vara bra att få ventilera livets funderingar med ett proffs...ringde idag men hade missat telefontiden...får pröva igen i morgon...jag undrar just hur långa väntetiderna är...??
Jag kanske är i övergångsåldern...är det någon som känner igen detta som ett övergångsålders-problem???


1 Vaniljis:

skriven

Vill bara säga att det kan bli värre blödningar först av hormonisen så du vet. Håll ut det blir bra sen. Jag
så bra av den!!

2 Vaniljis:

skriven

Jag mår så bra av den. Skulle det stå. Helt plötsligt föll text bort... :)

3 ejmis:

skriven

Vaniljis: Jag hoppas den blir bra för mig också.

4 Anna´h:

skriven

Hej Svejs !!
Satte in en Hormonspiral efter att Lorven föddes , funkar hur bra som helst
, men jag blödde ganska mycket dom första 2 månaderna . Men nu funkar det hur bra som helst , har knappt någon blödning alls & humöret e´f - n så mycket bättre !!
Det du skrev om krämpor , e´ett tydligt tecken på utbrändhet !! Ta dej en funderare på vad som stressar dej & hur du vill ha ditt liv , för när man gått in i väggen så e´det inte lätt att ta sej tebax !! Ta hand om dej kram ifrån Lidköping

5 My:

skriven

Bra att stoppa det i tid om det är risk för utbrändhet! Hoppas du kommer fram på telefon idag då. Ta hand om dig, kram!

6 Mia:

skriven

Hoppas verkligen att det går bra för dig, och att du får en tid snart! "Vidbrändheten" är inget vidare tillstånd att vara i... :-(

7 Mimi:

skriven

Helt rätt tänkt! Har skrivit i min blogg tidigare om ego tid! Att alla kan behöva en terapeut för att resna och skingra tankar... Du gör rätt som försöker bromsa i tid. Jag förstod inte signalerna tidigare och det gick ju som det gick... Men nu har jag lärt mig att känna igen de olika symtomem och då bromsar jag ner... Lycka till!

8 ejmis:

skriven

Anna´h, My, Mia & Mimi:
Tack för era kloka och vänliga ord...Kramar!!

9 Ragnarida:

skriven

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

Kommentera här: