Dagens resa



...blev inte så lång, närmare bestämt bara ner till by-cafét på badstranden. I kväll var det ju sommarens motorcykel-besök.
En onsdag varje sommar kommer mellan 70 och 100 motorcylister till vårt by-café. Jag kan lova att det mullrar fantastiskt när dom kommer farande. Det är sååå lääckert när dom svänger in i en lång karavan och ännu läckrare är att det är ett gäng "grå pantrar" som är i farten. Detta gäng av knuttar modell äldre samlas i stan varje onsdag under sommaren och gör gemensamma utflykter.
Vår byförening grillar hamburgare, har fika och bjuder på underhållning. I år var det en familj här i byn som spelade gitarr och sjöng, jätteduktiga var dom och bra låtar spelade dom också. Vi har alltså haft en mysig kväll här på hemmaplan!


1 Junitjej:

skriven

VILKEN SNYGG BLOGG DU HAR!
GILLAR DIN BAKGRUND!

2 ejmis:

skriven

Junitjej: Tack! Jag har kämpat länge för att byta bakgrund, är totalnovis på sånt.

3 solgudinna:

skriven

Låter härligt, som när vi drar iväg med corvette klubben.
Kram.

4 NewMe:

skriven

Tack för fästing-tipset, visste inte det. Är ju lite nojjig eftersom vovven verkar vara allergisk och dessutom till åren. Ska skriva upp datumet, perfekt. =D

5 Åsa:

skriven

Åhhh...älskar ljudet av ett helt gäng motorcyklar som kommer farande! Gtymt!!! ; )

6 Camilliondollar Baby:

skriven

Så coolt med mycket bågar. Vill så gärna ha ett båge-körkort, men aldrig tagit mig i kragen...

7 Mia:

skriven

Ja, ibland behöver man inte åka så långt för att ha en trevlig kväll, kul!! Jag är så gammal, så jag har MC-kort, men tänk vilken katastrof det skulle vara att sätta mig på en hoj, oj oj...;-)

8 Christina W:

skriven

Tusen tack för dina rara ord. Jag blev riktigt rörd.
Snygg bakgrund. Jättefin...

Kommentera här: