Om städning



Städningen, detta evighetsgöra. Hur ofta och mycket städar ni? Jag dammsuger varje dag, torkar golven ca 1 gång i vecka och dammar när jag ser att det behövs. Sen blir det såklart dom sporadiska "punkt-insatserna" som behövs med jämna mellanrum av en eller annan anledning. Det känns i alla fall som om jag städar rätt ofta men upplever aldrig att det är riktigt städat.
Vad gör jag för fel??
1 Jenny:

skriven

Jag tycker varken att du kan eller bör göra mer än så,låter som du städar på bra.Stökigt och smutsigt är ju inte samma sak,här hemma kan det stökas ner en hel våning på en kvart *L*
Ha det så bra!!!

2 Lotta:

skriven

Oj, jag tycker det låter som om du städar mycket!! Dammsuger du varje dag!! Det gör inte jag, men jag kanske borde ;)

3 Anonym:

skriven

Go Kväll !!
Jag dammsuger minst 1 gång per dag , moppar minst varannan dag .
Har noja på att städa , mina vänner brukar skoja om att dom kan slicka på golven för att det alltid e´så rent !!
Städning e´lite av en hobby ...
Ha en mysig helg

4 Maria:

skriven

Jag tror nog du städar lagomt även om inte jag är så flitig som du. Lite skit i hörnen är bättre än ett rent helvete säjer man ju. När jag gick gymnasiet hade vi en lärarinna som sa att var det dammtussar brukade hon låsas att det var änglar & fanns det nån stor tuss fick den vara ärke ängel. Fast det är ju en tid när det dras in smuts man springer ut & in, sedan kan jag tycka att man får prioretera. Har man nåt roligare att gör så får man göra det, dammet ligger snällt kvar.

5 Pia:

skriven

Men kära du, vad gör du för fel??
jag tycker du städar för mycket, och du.. hur ofta sa du att sambon damsuger, inte varje dag han också va?
nu vet jag ju att du både har hundar och katter, men ändå :)

6 Vaniljis:

skriven

Torkar inte golven lika ofta som dig men annars lika ungefär... Lagom. En del gör ordentligt en gång i veckan. Kanske märks mer då.

7 Pia lotta ( Kaffebönan):

skriven

Städa gör jag med lilla dammsugaren mest var dag i alla fall i köket o hallen.. en gång överallt med min vanliga dammsugare.. tvättar golv en gång i vecket.. idag var det en sådan dag plus bakdag..
Städa gör jag både till min mamma och min moster varannan vecka fullt ut så jag orkar inte mer.. pust o stön..
Tjingeling o en fin helg

8 Pia:

skriven

Mina barn och vänner säger att jag föddes med en inopererad disktrasa i näven....det är nog så att ju äldre jag blir, mindre städar jag men dammsugaren åker fram flera gånger i veckan, våtmoppar golvet en gång, köket o toan dock oftare ( toan städar jag mer eller mindre varje kväll va e det för störning ??)

9 Nina på Johangården:

skriven

Vad som du gör för fel vet jag inte.. jag gör i så fall samma fel, för jag städar och städar tycker jag och inte hjälper det.

10 ejmis:

skriven

Jenny: Djuren smutsar ner och vi stökar till.
Lotta: Hund-och katthår överallt annars.
Anonym: Där ligger jag i lä...
Maria: Visst ligger lorten snällt kvar och väntar om man gör något roligare istället.
Vaniljis: Jag undrar hur mycket hundhår det skulle bli på en vecka, det skulle garanterat märkas att det var nystädat sen men frågan är om jag skulle stå ut!
Kaffebönan: Oj vilkent jobb du gör!
Pia: Städoman kanske? ;)
Nina: Det är ett evighetsgöra!
.

11 Mia:

skriven

Oj, nu får jag verkligen dåligt samvete, för jag städar bara när det behövs eller när andan faller på (och det gör den inte sååå ofta) men plockar och tar bort det värsta blir det ju varje dag. Jag har mera noja på dammning och avtorkning av bänkar o sån't än golven. Toan kollar jag varje dag...Har ju katter som sover i handfatet *L* NÄ, nog tycker jag att du städar tillräckligt ofta...

12 Mimi:

skriven

Känner igen mig där :-). Ungefär samma här hemma kan jag säga förutom damsugningen då. Borde dammsuga oftare. Men när vovven fäller blir det ju varje dag...

13 Helen:

skriven

Önskar att jag dammsög varje dag! Nej, du gör nog inget fel du städar ofta tycker jag. Det är nog alla era små fyrfotingar som gör att du upplever det så :)

Kommentera här: