Om ålder



Visst är det underbart att det där med ålder och åldersskillnader på något vis suddas ut när man blir lite äldre.
I går på surströmmingsmiddagen kom vi på att jag med mina 43 år var lill-tjejen i gänget!
Värdparet är 58 och 60, K och E är båda 50 och L och A är 62 och 60.  Det var en jättetrevlig kväll, gott att äntligen få äta den efterlängtade surströmmingen, och sen hade vi jättekul också!! Underbart med såna här grannar.
Det jag menar är att ålder är inte alls lika viktigt som hur man är som person. Det finns 25-åringar som är som 70 och 70-åringar som är som 25. När jag var yngre var det här med ålder rätt viktigt, när jag var 18 kommer jag ihåg att jag tyckte 25-åringarna som fortfarande var ute på krogen var "barnsliga och patetiska". Oj så lite jag visste då om livet.....
För mig känns det inte som att insidan har förändrats så mycket sen jag var runt 30. Visst är det så att jag skaffat mig nya lärdomar och fått nya erfarenheter varje dag men på något vis känner jag mig inte äldre idag än vad jag gjorde för 15 år sedan.

Hur är det för er? Umgås ni över åldersgränserna? Känner ni er som den ålder ni faktiskt är i eller..?


1 Camilliondollar Baby:

skriven

Jag är snart 33 (12/10) och känner mig inte alls i den åldern. För mig spelar det ingen roll hur gamla folk är jag umgås med, det är mer hur de är som person.

2 Jenny:

skriven

Håller med. Jag fyller 31 28/10 och umgås med roliga och trevliga människor sen får dom vara i vilken ålder som hellst. Fnissade till när jag läste om hur du tänkte som 18 -åring. Snacka om vad jag kännde igen det där... Vad jag tyckte om 30 åringar ska vi tala supertyst om...

3 Mia:

skriven

*S* Jaa, när jag var i 18-årsåldern så tyckte jag faktiskt att dom som var 25-30 var riktigt uråldriga!! Huga för att bli 30!! Numera (fyllde 56 i måndags) så tycker jag att 30-åringar är väldigt trevliga att umgås med, man håller sig lite yngre också, tror jag...

4 Mimi:

skriven

Håller med dig! Jag är 33 år och jag har vänner mellan 22 år och 45 år och det är lika skoj att leka med alla ;-)

5 Carina:

skriven

Har alltid umgåts med folk i alla åldrar.
Men jah känner att jag har mycket mer kött på benen nu än när jag var 30 år, vågar stå mer för vad jag tycker eller.....är det så kärringar över 40 är ;)

6 ejmis:

skriven

Camilliondollar Baby: Precis så känner jag med.
Jenny: Jag minns också vad jag tyckte om 30-åringar... =)
Mia: Visst är det så att man hänger med lite bättre om man umgås med dom som är yngre, vem skulle annars uppdatera oss?? ;)
Mimi: Visst är det så.
Carina: Så är vi kärringar över 40 =)

7 Trolda:

skriven

Jag blir 39 (!????) i oktober....Men har mest Vänner som är något äldre. Umgås med folk för deras inre kvaliteters skull, och för att jag TRIVS med dem och kan skratta med dem. Åldern HAR ingen betydelse vad gäller umgänget så länge som KEMIN stämmer.
Trolda - tjingeling

Kommentera här: