Efter gårdagens...

...morgonpromenad tog jag en dusch och sen åkte jag iväg på ett lunchmöte med Föreningssamverkan.
Sen hämta upp mamma för en tur till Dollarstore.
Efter shoppingen mötte jag upp Eva B för middag på Brokrogen.
 
 
Sen var det dags för dagens höjdpunkt, en föreläsning, Din sociala superkraft, med Henrik Fexeus i Tonhallen.
 
 
Många klokheter, "käftsmällar" och tips levererades under kvällen och det gällde att vara skärpt för jösses vilket tempo han hade när han pratade!!
 

Lås upp din sociala superkraft

Henrik Fexeus böcker inom psykologi och undermedveten påverkan har sålts i över 1 miljon exemplar på 26 olika språk. Miljoner människor världen över har tagit hjälp av dessa, vilket lett till att Henrik blivit utnämnd till en av världens absolut främsta experter inom kroppsspråk och kommunikation. Nu ger han sig ut på turné med en föreläsning helt baserad på hans bästsäljande böcker.

Lär dig att på en enda kväll bli ett socialt superproffs. Henrik avslöjar hur du genom enkla tekniker blixtsnabbt kan skapa förtroende, få uppmärksamhet, lösa konflikter och få andra att göra som du vill – samtidigt som de älskar dig för det.

Hemligheten är att använda den förmåga som redan är inneboende i dig – men som många har glömt bort hur den fungerar. De flesta är idag sämre än någonsin på det sociala samspelet. Samtidigt säger forskning att goda relationer är ett nödvändigt krav för lycka. 

I den här föreläsningen lär du dig därför att ta tillbaka och vässa din sociala kompetens, samt att ta den till en nivå förunnad ett fåtal. Med humor och oväntade demonstrationer ger Henrik dig praktiska verktyg för att utveckla din förmåga och skapa det meningsfulla liv du förtjänar.

 

 
 
 

Kommentera här: