Vilken...

 ...dag!!
Glädje, sorg, skratt, gråt...livet går verkligen upp och ner. Hos några har en ny liten familjemedlem sett dagens ljus och hos andra har en älskad person vandrat vidare till andra sidan.
Vissa dagar blir det väldigt tydligt att livet kan förändras på ett ögonblick,
 både till det bättre och till det sämre.

1 Marie-Louise:

skriven

Vissa dagar märker man hur skört livet är. Och att sorg och glädje kan varvas samtidigt... Kram vännen

2 Lotta från Småland:

skriven

Är hemma och sjuk så det blir en del tv. Tittade på ett plastikkirurgprogram och trodde att det bara skulle handla om ansiktslyft.

Men en kvinna hade problem med ständig migrän eftersom hennes käkmuskler alltid var stenhårda. Hon kunde inte öppna munnen helt heller. Men de sprutade botox (!) i käkmusklerna så de slappnade av. Hon kunde öppna munnen mer och slapp huvudvärken. Så hittar du inget bot mot migränen får du kanske ge dig på lite botox du också.

Men det känns lite läbbigt tycker jag att använda att nervgift. :-/

3 Johanna:

skriven

Vilken fin blogg du har!

4 ♥ Sojkas framtid ♥:

skriven

Fy ja så verkligt! :(

5 Eva Å:

skriven

Att ett barn föds är alltid glädjande.

Det är så sorgligt när någon nära går vidare men om personen har fått leva ett långt och bra liv är det lättare att acceptera än om någon går bort allt för tidigt. Hörde på radion häromdagen att med dagens forskning så tror man att människan inom en framtid kommer att kunna leva flera hundra år, undrar vad det får för konsekvenser på vår jord, en spännande men även skrämmande tanke.

Kommentera här: