Vecka 36Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.

I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.

Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ...

Vecka 36 är en deckare som vågar ha höggravida kvinnor i huvudrollerna och som har ett slut som kommer att få dig att tappa andan och längta efter mer ...

Mitt betyg: 4 av 5.

1 HannahSthlm/Johanna Törnqvist:

skriven

Vad roligt att du är med och tävlar hos mig om det bronziga lipglosset av märket Smashing @ http://stylestore.seKram & Lycka Till!

2 Ann Catrine:

skriven

Aldrig hört talas om varken bok eller författare,

så tack för tipset!

Nu läggs den på bokbussens lista :-)

3 Budda:

skriven

Såg tips om den i tidningen MISSTÄNKT. Nu när jag läser om mina gamla ´jaktmarker´(läs hemtrakter) Brantevik så...plus att du gav så bra betyg. :)

Tack.

4 Mia:

skriven

Fy så otäckt, den måste jag läsa! Tack för tipset... L

5 kats:

skriven

Mkt att läsa ikapp då jag är vansinnigt dålig på att blogga nu för tiden. Underbart att läsa att A mår så mkt bättre.

Må så gott

Kommentera här: