LCHF Färskostfralla...
...det bästa LCHF-brödet jag smakat hittills.
4 st ägg
3 msk vispgrädde
400g färskost
2dl pofiber
1 dl mandelmjöl
2 msk kokosnötsmjöl
1 dl sesamfrön
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl linfrön
0,5 dl vallmofrön
2 msk fiberhusk
1 msk chiafrön
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop äggen, vispgrädden och färskosten.
3 msk vispgrädde
400g färskost
2dl pofiber
1 dl mandelmjöl
2 msk kokosnötsmjöl
1 dl sesamfrön
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl linfrön
0,5 dl vallmofrön
2 msk fiberhusk
1 msk chiafrön
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop äggen, vispgrädden och färskosten.
Blanda sedan ner övriga ingredienser.
Forma frallor och sätt in i ugnen 20-25 minuter, eller tills de får färg.