Stalkers

Vi började titta på TV3:s nya serie, Stalkers, nu i kväll.
 
 
Jag känner till en hel del om detta genom jobbet men jag blev ändå förskräckt över hur dessa förföljda kvinnor kan ha det.
Fruktansvärt!!
Jag kommer att sitta klistrad framför tv:n nästa onsdag också.
 
1 Pernilla:

skriven

Jag såg inte programmet men ska nog se nästa. Verkar intressant.
/P

2 Ewa:

skriven

Jag såg inte heller programmet men hörde om det på fikarasten. Skrämmande att det finns så sjuka människor. Jag måste se det på play.

3 Eva Å:

skriven

Jag hade en stalker efter mej i flera år. Lämnade brev och blommor på bilen. Satt i skogen med kikare och tittade på mej när jag jobbade och var ute med barnen på dagis, han var min skugga. Spionerade på mej när jag bodde på bv på Gränsgatan, grannarna såg honom smyga ute på gården, knackade på fönstret osv osv. Jag kontaktade hans chef som "hotade" med att om han inte slutade så skulle det bli represalier, vi jobbade båda inom förskolan. Det var smickrande från början men sen obehagligt, hans bil var alltid där jag var fast parkerad en bit ifrån. Fick sista samtalet av honom när Ulf och jag byggt huset.Ulf svarade och mannen bad att få prata med mig, Ulf vägrade. Mannen började hota Ulf och då brann det, otrevligt samtal men sen dog det ut, min skugga försvann. Ser honom ibland, senast utanför jobbet en morgon förra veckan, får ont i magen och vågar inte se honom i ögonen, är rädd att det börjar igen. Mycket sjuka människor därute..

4 Marie-Louise:

skriven

ett program som jag missat helt. ska se om jag kan hitta det på nätet. Kram

Kommentera här: