Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

 

Om kärlek, vänskap och villkorslös lojalitet - en berättelse som går rakt in i hjärtat

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Moster Dot har låtit Rachel ärva hennes hus på landet - samt mosterns bordercollie Gem och en hundgård full med herrelösa hundar.

Det är med viss bävan Rachel flyttar dit - omplacering av hundar är inte ens i närheten av vad hon har tänkt sig. Hon blir dock alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär som Rachel allt oftare konsulterar

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig: valpen får en dagisplats mot att Zoe hjälper Rachel med hundarna på helgerna. Zoe börjar gå hundpromenader och stöter allt oftare på Bill, en omvittnat svårfångad ungkarl.

Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om en av Rachels hundar, en glupsk och egensinnig basset vid namn Bertie. Detta visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv

Hemlösa hundar och ensamma hjärtan handlar om några människor vars livsöden flätas samman av slumpen och ett gäng fyrfota vänner. Det är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän - och att det alltid är värt att satsa om man vill något tillräckligt mycket.

Mitt betyg: 3 av 5.

1 Nathalié - Extrem barnlängtan & snart händer det <3:

skriven

Hej hej, hoppas att allt är bra? =)



Har igång en bunt med tävlingar på bloggen och det kommer upp nya hela tiden. Bland annat smycken för 250kr och underkläder! Tävlingarna hittar du till vänster på bloggen eller i fliken Tävlingar.



Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt,



Kram Nathalié

Kommentera här: