En riktig bagarstuga...



...har det varit hos min granne A idag, vi har bakat VÄRLDENS GODASTE TUNNBRÖD.
Receptet är, såklart, hemligt.
;)
Men... jag kan avslöja att det är hårt och täckt med en kryddblandning av rosmarin, sesamfrön, flingsalt och solrosfrön.
SÅ FANTASTISKT GOTT!!

Hoppas försäljningen på söndagens JULMARKNAD går bra.

1 Livet i byn:

skriven

Mmmm...tunnbröd är aldrig helt fel. Dock har jag aldrig testat att baka.



~Ingrid

2 sweetmama:

skriven

Åååå det finns inget godare bröd än det man bakar själv i bagarstuga :o)

3 Ann Catrine:

skriven

Ser både gott och spännande ut!

Hembakt tunnbröd är ju bara så gott,

och med de "nya" kryddorna blir det ju dessutom något annorlunda!



Mamma,pappa och mormor bakade alltid 2 ggr/år, numera orkar inte mamma pga axlarna, och jag skulle nog tyvärr inte heller klara av kavlingen..

Men gott är det!

Synd jag inte tar mig till marknaden!



Ha en bra tisdag vännen!



(har du tid i veckan för en lunch, eller fika, hör av dig)!

4 Helena:

skriven

Mmmm....låter underbart gått.

Synd att jag inte kan komma på marknaden för jag hade gärna köpt några påsar av ert bröd.

Har ni så kallt idag....kanske min termometer inte funkar.

Otroligt att det skiljer så mycket på bara några mil.

Ha en fin dag vännen!

Kram

5 Jaana:

skriven

Mmmmmm....vad gott det lät!

Ja, det mesta hembakade bröd är gott, tycker jag.



Ni får säkert allt sålt på julmarknaden.

Hemgjort är alltid populärt.



Kram!

6 Annika:

skriven

Tack för tipset om femal balans. Jag vet inte om det är det men ibland tror jag det i alla fall.. Jag är ju i faggorna av klimakteriet i alla fall ;)



Vad gott med tunnbröd. Kan tyvärr inte komma på marknaden men åh, vad kul det hade varit att ses =)



Kram

7 soffie:

skriven

va gott det ser ut å va roligt med julmarknad:)

Kommentera här: