Risk för depression



Nyttig mat gör dig glad.
Och skräpmat gör dig deppig.
En ny engelsk studie visar att de som äter skräpmat ( mycket socker och friterat ) på fem år löper 58 procent större risk att bli deprimerade än de som äter en nyttigare diet med mycket frukt, bär, grönsaker och fisk.

Källa: British Journal of Psychiatry

1 Mormormu:

skriven

Rannsakar mig själv, - äter nyttigt... MEN, sockret sockret... älskar ju godis! Försöker hålla mig ifrån det, men ibland är det liksom omöjligt... Men så mår jag ju som jag mår också!



Kramar!

2 Synne:

skriven

Då bör jag klara mig. Äter lite av varje..

Något sött ibland. Grönsaker varje dag. Lite frukt, för mycket fruktsocker...



Det går bra det tror jag.

3 Carina:

skriven

Detta tror jag på, känner själv att det är så i mina olika matperioder!

Just nu en nyttig igen :-)

4 sweetmama:

skriven

Japp så är det. Färglatt och nyttigt ska det vara så mår både kropp och själ bra ;o)

Kommentera här: