Jag har...

...sovit efter nattens jobb, tvättat och lagat mat.
Testar ett nytt recept idag, det blir en variant på Janssons Frestelse. Bort med anjovisen och in med starka korvar, och så jättemycket ost ovanpå såklart.
Sen i kväll så ska jag på ljusparty hos min granne A.



I natt när jag satt på jobbet och uppdaterande mig i Blogglandia så var det flera av mina bloggvänner som skrivit om avsaknaden av kommentarer numera.
JAG ERKÄNNER!!!!
Just nu är jag helt usel på att kommentera, även fast jag läser era bloggar lika som tidigare,  och jag märker såklart att kommenterandet hos mig också minskat.
Är det årstiden tro...? Jag hoppas det.

1 sweetmama:

skriven

Har också märkt att kommentarerna minskat. Själv brukar jag försöka skriva en rad när jag varit inne på någon sida. Men jag kan erkänna häromdagen då läste jag men hann inte kommentera hos alla. Tror vi kommit in i vardagen igen, slut på ledighet och soffdagar ;o)

2 SOFFIE:

skriven

roligt med en annan variant på frestelse jag brukar ha sjinka i istället för anjovis men då får den heta skinklåda:O)

ha en goo kväll å kommentera det gör du när du känner för det,

kram

3 Eva Å:

skriven

Jag var oxå på ljusparty strax innan jul. Vad värdelöst... ok, ljus som luktar gott men fy tusan vad dyrt!!! De har mycket vackrare ljus som luktar precis lika gott för halva priset på Rummet, sen finns det ju en variant om man vill handla ännu billigare och det är ju IKEA. Ett vanligt vitt ljus kostade ca 200 kr och jag kan få ett på stan för 40 kr. Kul med hempartyn men de är rena rånarna, inte prisvärt.

4 Camilliondollar Baby:

skriven

Det lät gott!



Tror också att det är årstiden.



Kram

5 Sandra:

skriven

Jo man hastar oftast vidare bara..men nu har jag lämnat ett litet avtryck iaf! :)

6 Nettan:

skriven

Det går i vågor har jag märkt, ibland orkar man inte vare sig blogga, läsa bloggar eller kommentera, det brukar vända.



Kram på sig!

7 Synne:

skriven

Jag kommenterar hos dig iallafall. Vet ju att du plötsligt dyker upp med en kommentar hos mig så det är helt ok för min del.

klems Synnöve.

Kommentera här: