Tänk att det kan...

...kännas som att det bara var för ett par veckor sedan man träffades även fast det är länge sedan.
Vi är några tjejer från gymnasieklassen som träffast regelbundet under flera år och det roliga är att gänget utökas eftersom.
I kväll hade vi en träff igen och en nykomling som jag inte träffat på länge var med för första gången, men som jag skrev tidigare,det kändes som om vi träffades senast igår!!
Mat och prat...helt klart mer prat än mat...så fantastiskt kul att träffas och prata både gamla minnen och nya upplevelser.
Nästa träff blir om ett par månader igen...ska bli kul och se om någon fler hänger på då.



Håller ni kontakten med några kompisar från skoltiden?

1 Mormormu:

skriven

Träffar någon enstaka emellanåt, men i sommar har en tjej planer på att dra ihop 9:ans klass. Vi får väl se...

Jag vet att syrran träffar arbetskamrater som hon jobbade med för kanske 25 år sedan. De träffas 1 gång/månad, trots att ingen av dom arbetar ihop, och inte har gjort det heller på många år!



Funderade just att du var så tyst ikväll, så visar det sig att varit ute och festat!! Partypinglan där..



Nattinnatti & sovgott//Kram

2 Nettan:

skriven

Vi hade planer på att ses, i alla fall de 7 av oss som mer eller mindre höll ihop i högstadiet och några gånger blir det av, men oftast rinner det ut i sanden om inte jag eller en annan tjej tar tag i det, så vi två har gett upp och träffas vi två i stället. Sist var vi på dubbeldate med gubbarna. Det var trevligt det med, men nästa gång blir det nog bara vi två.



Härligt att ni lyckas oftare:-)

3 Ulla:

skriven

Jag har kontakt med en "gammal" skolkompis. Vi har känt varandra sen första klass. Önskar dig en go och skön fredag och helg!

4 sweetmama:

skriven

Å vad kul med kompiskväll.



Jag har några jag träffar. Vi kallade oss fikagänget då och gör det fortfarande ;o)

5 Mossfolk:

skriven

Kul att behålla kontakten! En av mina närmaste vänner har följt med sedan första klass. Ett par andra som vi träffar i allfall någon gång i veckan är med sedan mellanstadie/högstadietiden.

På juldagen brukar dessutom hela gamla stallgänget träffas. Det är ju också sedan mellanstadie-gymnasietiden och brukar vara riktigt bra uppslutning. Mycket gamla minnen och många uppdateringar blir det då :)

Kommentera här: