Förlåt min vrede



En knarklangare i Stockholm blir skjuten. Och han är bara den första av flera. Det enda som länkar offren till varandra är att de langar knark, men de har inte känt varandra eller tillhört samma grupperingar. Det är också ont om bevis från brottsplatserna. Endast kulor och hylsor som tyder på att gärningsmannen är densamma.

Kommissarie Jacob Colt och hans kollegor har kört fast med utredningen. Är det en uppgörelse i den undre världen? En ensam galning? Eller en aktionsgrupp mot narkotika som någon kallad Städaren påstått till kvällstidningarna?

Samtidigt fortsätter mördaren att bringa sin egen rättvisa. När man inte kan få rättvisa skipad av samhället får man gå utanför lagen. Eller?

Jacob Colt har ett nytt, knivigt fall att lösa och den här gången står han helt ensam. Inte ens hans närmaste man tror på honom, vilket tvingar Colt att riskera sin karriär och fatta ett av sitt livs svåraste beslut.

Förlåt min vrede innehåller också spännande extramaterial om kriminalteknikerns vardag.

Mitt betyg: 4 av 5.

1 Ann Catrine:

skriven

Klart vi ska ses innan blåsipporna!!!! Så snart vårat rumsbyte är klart och jag fått undan alla pryttlar kan du väl komma på en fika?!

2 matte:

skriven

Trevlig läshelg i snön!

3 Gabbi:

skriven

Åh...den låter spännande :)

Kommentera här: