Äntligen hemma igen!

En av våra katter har varit borta hemifrån i någonstans mellan 6 och 8 veckor och de senaste 2 veckorna har jag och A mer och mer börjat ställa oss in på att han inte skulle komma hem något mer.
Oron har hela tiden funnits där och jag har spanat efter honom varje dag. Dessutom har jag frågat runt bland grannarna men ingen hade sett honom på flera veckor.
MEN...idag när jag är på väg hem i bilen från E så får jag se honom springa över vägen!
Jag tvärnitar såklart och springer ur bilen samtidigt som jag ropar på honom OCH DÅ KOMMER HAN.
Han verkar lika glad över att se mig som jag är över att se honom så det är inga problem att fånga in honom och sätta honom i bilen.
Han är väldigt mager men vid liv och det är SÅ SKÖNT.
Ovissheten när ett djur bara försvinner sådär är jättejobbig.
Nu ska vi hålla honom inne ett tag så han får äta upp sig ordentligt...det skulle vara intressant att veta var han varit under dessa veckor...



 

1 Carina:

skriven

Vilken lycka för både Melker och er :)

....men vad sa han om er nya inneboende när han kom hem?

Coca cola mot migrän...inte omöjligt att det stoppar lite eftersom det är koffin i det. Faktiskt är det nästan den ända dricka jag dicker också.

2 Sandra:

skriven

Vilken tur att han kom hem! Usch, jag hoppas verkligen att Dexter inte gör såna utflykter när vi flyttar! Han måste sova varje natt med oss! :)

3 Eva Å:

skriven

Vad skönt att han är hemma igen! Ja tänk om de kunde tala ändå. Bra att han får vara inne ett tag nu och vila, äta upp sig och få en chans att ställa om kompassen igen. Jag har inte vågat släppa ut vår Dr Pepper än fast vi haft honom 3 månader och han är kastrerad och id-märkt och han vet nog verkligen vart han hör hemma, är så himla rädd att han ska försvinna.. tänkte vänta tills vintern, då är det nog inte lika attraktivt att ge sig ut på längre turer. Och du, jag har så himla mjuka fötter nu....

4 Camillas dagar:

skriven

Oh, vad otroligt skönt att katten kom hem!!! Vilken sötnos dessutom. Så vacker!

Jag har också funderat hit och dit angående vaccinet, men nu har jag ju tagit sprutan och det känns bra. Man skulle nog ångra sig om man fick influensan och blev jättedålig.

Kram!

5 Mormormu:

skriven

Vilken lycka!!!

Hoppas han accepterar att ni blivit fler i familjen...



Kramar

6 Lotta från Småland:

skriven

Vad härligt! Tyvärr slutar ofta sådana här historier olyckligt.

7 Synne:

skriven

Så härligt. Undrar verkligen vart han varit.

Men så länge han är hel och frisk är det jätteskönt.

Håll killen hemma nu så han får äta upp sig igen.

Ge honom en rejäl kos från mig.

kramen igen.

Synne.

Kommentera här: