Gnällkärring

I morse, efter att jag varit med Baloo på veterinärkliniken för provtagning, så stannade jag till för att handla lite på den stora ICA-butiken som ligger i närheten av jobbet.
Det är en butik som jag handlat på många gånger och jag har även anslutit mig till självscanningen där eftersom det ofta är mycket folk och långa köer.



Bra att kunna göra jobbet själv och tjäna lite tid har jag tänkt...MEN...självscanningen i den här butiken fungerar inte alls bra när man kommer till kassan och ska "checka ut".
För det första så får man alltid stå länge där och vänta på personal eftersom kassan sköts av samma personal som sköter spel-och postkassan, och dom har alltid fullt upp med just dom arbetsuppgifterna.
För det andra så har det, vid något tillfälle varit personal i denna "utcheckningskassa" som inte haft riktigt bra koll på hur det fungerat med självscanning och så idag då...nu tog dom priset!!!
Som vanligt ingen personal på plats...efter en stund ropar en kassörska från dom "vanliga" kassorna att jag nog måste ställa mig i den kön istället...sagt och gjort, jag ställer mig sist i den kön med 4-5 personer före mig.
När det äntligen blir min tur så säger kassörskan "oj, det blev visst avstämning idag" och det är normalt inget problem tycker jag men idag innebar det att jag fick gå tillbaks till självscanningskassan som jag kom ifrån!!!
DÅ BRANN DET I MIN HJÄRNA!!!
Vänligt men bestämt ber jag att få prata med chefen och när han kommer och jag förmedlat mitt klagomål     ( jag var noga med att berömma den trevliga kassapersonalen för honom för jag förstår att dom gör sitt bästa ) så säger det arma arslet, "ja, jag vet att det inte fungerar med självscanningen".
Om det inte rök ut mina öron innan så kan jag lova att det började göra det då!!!
Vad är det för ursäkt???
Om problemet är känt så gör man väl för sjutton något åt det, eller hur??!!

Ja, visst var jag en riktig gnällkärring idag, men det står jag för!

;)



1 Nettan:

skriven

Klart man ska säga till när det inte funkar !

Det gjorde du rätt i !



Personal på utcheckningen ????

Det har inte vi varken på Coop, Citygross eller Ica ! Bara vid storhelger.

Men det är väl olika !



Ha en bra måndag !

kram

2 anne:

skriven

Jag har inte gett mig in på detta shoppingsätt, fegt kanske eller lika bra om det är som du beskriver det.

3 Eva Å:

skriven

Heja!!

4 Tina:

skriven

Med all rätt att reagera som du gjorde...skulle själv ha gjort detsamma...är man i service branchen så får man faktiskt leva efter det....

Dagens applåd!!!

5 Jenny:

skriven

Tror fanken att man blir sur när man ska behöva "hoppa" fram & tillbax mellan kassorna och behöva vänta på TVÅ ställen.....

När tanken är att det ska vara SMIDIGARE med självscanningen!??!?



Tyckte du gjorde rätt som "markerade" att sånt inte kan accepteras.

I så fall får dom ju stänga självscanningen helt tills dom åtgärdat "problemet"....



Go girl!!

(Och pussa Baloo som fick vänta i bilen extra länge...Chefen kunde ju skickat med en go biff till honom i alla fall som plåster på såren!) Hihi....



Kram, Jenny

6 Lotta från Småland:

skriven

Ibland krävs det lite gnällkäringar för att det ska bli förändringar. Dessutom gav du konstruktiv kritik istället för totalt illskäll.

Kommentera här: