Mirakulös diet

Den mirakulösa kattdieten

De flesta dieter misslyckas eftersom vi inte kan sluta äta och tänka som människor. De flesta av oss har aldrig lyckats med en diet. Men nu har den kommit - "Den mirakulösa kattdieten!"

Förutom de katter som äter som sina ägare - vanligtvis rester från matbordet - är de flesta katter långa och slanka (eller små och nätta). "Den mirakulösa kattdieten" ska hjälpa dig att få just denna slanka kroppsform. Det enda du behöver göra är att följa denna diet i en vecka. Därefter ska du se att du inte bara mår bättre, utan du kommer också att ha en helt ny syn på vad som kan räknas som lämplig mat. Lycka till!

Första dagen

Frukost: Öppna en burk dyr kattmat, smaken spelar ingen roll, bara priset är över 12 kr/burken. Lägg upp 1/2 dl på din tallrik. Ta en tugga av maten. Se dig omkring med föraktfull blick. Knuffa ner resten av maten på golvet. Stirra in i väggen en stund, varefter du lämnar köket med bestämda steg.

Lunch: Fyra grässtrån och en ödlesvans. Kräk upp detta på den ljusaste mattan i huset.

Middag: Fånga en mal och lek med denna tills den nästan är död. Ät upp en vinge samt låt resten ligga och självdö.

Kvällsgott: Stjäl en brytböna från din partners middagstallrik. Spela boll med den tills den försvinner in under kylskåpet. Stjäl en liten bit kyckling samt ät hälften av denna. Lämna resten i finsoffan. Släng bort resten av gourmetkattmaten från i morse.

Andra dagen

Frukost: Hämta resterna av kycklingen i soffan. Peta ner den på mattan och förpassa den in under tv-bänken. Tugga på hörnet av morgontidningen, medan din partner försöker läsa den.

Lunch: Slit upp påsen till långfranskan som ni ska ha till middag. Slicka hela brödet mycket noga. Ta en liten tugga ungefär mitt på limpan.

Mellanmål: Fånga en stor skalbagge, ta in den i huset. Lek slit och släng med den tills den är lagom kladdig och halvdöd. Låt den smita in under sängen.

Middag: Öppna en burk med mörk gourmetkattmat, biff- eller tonfisksmak brukar vara ett lämpligt val. Glufsa i dig hela innehållet så snabbt som möjligt. Därefter går du till vardagsrummet. Ställ dig på kanten av vardagsrumsmattan, spy upp hela middagen medan du sakta backar tvärs över mattan. Glöm inte att trampa i spyorna. Efter detta tar du dig en promenad runt i rummet. Lämna fotavtryck efter dig i så stor del av rummet som möjligt.

Tredje dagen

Frukost: Drick upp en del av filen ur din partners frukosttallrik när ingen ser på. Spill ut en del av mjölken på närmaste polerade yta.

Lunch: Fånga en liten fågel, typ sparv eller mes, samt ta in denna i huset. Lek med den på duntäckena i sängen. Försäkra dig om att fågeln är allvarligt skadad, men inte död, innan du lämnar den. Låt någon annan ta hand om resten.

Middag: Tigga och be högljutt tills du får mjölk eller glass i en egen skål. Ta tre tuggor varefter du vänder skålen upp och ner på golvet.
Sista dagen

Frukost: Ät sex skalbaggar, arten spelar mindre roll, lämna en samling av ben, vingar samt antenner på badrumsgolvet. Drick massor av vatten. Spy upp skalbaggarna samt vattnet på din partners kudde.

Lunch: Ta upp resterna av gårdagens grillade kyckling, som din partner åt till middag, ur sophinken. Släpa kycklingskinnet kors och tvärs över köksgolvet tills ett spännande fettmönster bildas. Tugga på kycklingskinnet, som du sedan lämnar i ett hörn av köket.

Middag: Öppna ännu en dyr burk gourmetkattmat. Välj en sort som är extra lös, bitar i sås rekommenderas. Slicka av all såsen, lämna köttbitarna att torka till svarta små klumpar.





1 Mormormu:

skriven

Det var det roligaste jag läst på länge!!!

Tack för skratten!

2 Eva Å:

skriven

Tänkte köra igång imorgon med dieten. Fick den av Hans för några dagar sedan, den låter lite osmaklig först men nu när det smält in tänker jag ge den en chans. Eftersom jag är okastrerad så har jag stora chanser att gå ned något kilo.

3 Lena:

skriven

Vilken alldeles underbar diet =)

4 Sandra:

skriven

Urk vilken diet! SV:Vid intresse kan ni väl komma o titta så kommer vi överens om ett bra pris,det är ju olika beroende på hur många procent köttras de är korsade,ska kolla aktuella livdjurs noteringen oxå.Hade!

5 Helena:

skriven

Haha.

Ja den skulle man kanske prova.=)

Ha en skön tisdag vännen!

Kram

6 Mija:

skriven

ha ha ha, du är söt du....

7 Jenny:

skriven

Ja men va fasen!

ALLT är snart värt att prova, så varför inte??



Du e rolig du!

Kram, Jenny

Kommentera här: