Rusar iväg


MySpace Graphics
MySpace Comments

Återigen några lediga dagar som fullkomligen har rusat iväg och idag är det då arbetsdag igen.
I dag ska jag sitta med schema-arbete hela dagen och det ska bli riktigt kul, nu är det ju sommar-perioden det gäller och det känns positivt. Vi får se om jag får några nya grå hårstrån idag eller om det kommer att flyta på "smärtfritt".
Vad ska ni göra idag?

Innan du "går", rösta gärna!! ;)

BloggRegistret.se
1 carina:

skriven

En ny vecka och lite kallare ute igen...men man få se det från det posetiva, då får vi njuta av den härliiga ljusgröna tiden lite längre ;)

På förmiddagen sak jagoch en kollega sita och plaera inför en seniormässa som vi dragit igång, börjar känna mig lite stressad nu har...har vi allt under kontroll mycket att hålla i :O

2 Tinaz:

skriven

Idag jobbar jag min sista dag efter en jobbar helg, sedan är jag ledig i 2 dagar,,,ledig vet jag väl ej det blir nog andra shiftet här hemma;)

//T

3 linda:

skriven

Klart jag lägger min röst på dig!



Idag är det jobb som gäller igen...L

4 synne:

skriven

Nej inte alls måndag. Här i nabolandet är det söndag....

Annandagen är fortfarande röd....Tack och lov.



Han Juha valjakala har försuttit sin chans för länge sen. Han ska inte vara ute bland folk.



Här ska jag försöka så lite frön idag. Ute...

Är på jakt efter pallkragar jag med. Gubben säger de finns på biltema. Får ta en tur dit.

Ha en förträfflig måndag.

Kram Synne :D

5 Åsa.S:

skriven

Hoppas du får en riktigt bra dag! =)

6 Trolda:

skriven

Efter att ha varit "datorlös" en tid nu är jag tillbaks igen =D Tänkte ge dig förslag till dina blomlådor med morgonsol...Om du gillar VITT (d gör jag=D)så är Afrikanska marguriter en tålig blomma(finns i MASSOR av färger!)blandat med ex.brokbladig MURGRÖNA och vit Tobaksplanta!Det finns även en vackert hängande Mynta som kunde vara fin inimellan...De gillar alla morgonsol =D Är du mer för FÄRGER kan du ta ex.en orange afrikansk marguerit ihop med någon lila Verbena. Blanda även i någon lila Ageratum. Orange Million bells funkar fint som hängande utfyllnad i den kombinationen. Gillar du det "klassiska" i rött/vitt/blått som man ser på flertalet balkonger kan du sätta Vit vanlig marguerit, blå hänglobelia och röd petunia.



Det är svårt att inte få "visa" vad jag menar...men hoppas du har LITE koll på blommorna och hur de ser ut...Annars kan du också gå till din blomsteraffär för att rådfråga om färger,former och utformning - vi är till för att hjälpa kunderna...=D Jag önskar dig en fin dag!



Trolda - kramar!

7 kicki:

skriven

Har fått datahaveri hemma så jag skickar ett litet inlägg från jobbet, hoppas allt är bra, kramen

8 Mia:

skriven

Jag vet en som har semester... ;-)

Å andra sidan blir det ingen mer sommarsemester för mig i år och nu är det bara flytten som gäller, en massa fixande pust

9 Nilla:

skriven

Halloj...du har oxå skrivit mycket jag har inte vart inne på bloggen har vart ute och mått bra...Man får passa på att läsa ikapp...ha det bra

10 matte:

skriven

tur att det finns hårfärgningsmedel :D

Vi bor i vackra Roslagen.

11 Eva:

skriven

Ja, idag har jag varit iväg på ett uppdrag på förmiddagen. Eftermiddan ägnar jag mig åt att sitta här hemma och försöka sälja in mig på nya jobb. Det är lite kämpigt ibland. Jag gillar liksom inte att sälja in mig själv. Helst vill man ju att det ska rulla på ändå :-)

12 My:

skriven

Det kan väl inte va lätt att få ihop sommar-schema eller? Så det passar alla, och få in vikarier och så? Lycka till :) Kram

13 jen:

skriven

Vilken rolig bild!

ha en fin kväll.

14 evans:

skriven

Hoppas att din dag flyter smärtfritt! Jag har nyligen kommit hem från jobb och barnhämtning, så nu tar jag det lite lugnt innan det är nattningsdags.

Kommentera här: