En lite annorlunda blogg-runda

Jag jobbar i natt och det är jättelugnt på jobbet så nu har jag passat på att göra en lite annorlunda bloggrunda, jag har besökt bloggar som jag aldrig besökt tidigare.
På blogg.se kan man ju söka på ålder, kön och ort och det har jag roat mig med i natt.
Det här med bloggandet är verkligen fantastiskt...olika människor som delar med sig av sig själva, sina liv, tankar och funderingar...det finns så många intresssanta människor i blogg-världen så det är helt oroligt.
Jag har också funderat på vad det är som gör att jag fastnar för en speciell blogg och det är svårt att säga tycker jag...jag läser rätt många bloggar...vissa bloggar känner jag igen mig i och andra lever helt annorlunda liv än vad jag gör men dessa olika typer av bloggar lockar mig ändå  lika mycket.
En sak som jag har tänkt på  nu när  jag läst många "okända" bloggar, det är att jag gärna vill att bloggarna ska innehålla både text och bild och om inläggen är långa så är det skönt om texten delas i stycken, det kan bli jobbigt att läsa mycket text i långa inlägg annars.

Hur har ni valt era blogg-vänner?

1 Gabbi:

skriven

Morning raring...

Moahahahaha...dom valde mig :)...skojar bara...

Ha en underbar dag!

Kramen

2 Åsa.S:

skriven

Många har man ramlat i på av en slump, och blivit kvar på. Andra bläddrar man snabbt förbi. Men jag gillar att läsa bloggar av människor helt olika mig själv, sen har man ju sina gamla favoriter förståss!

3 A:

skriven

God morgon....

Så där brukar jag med göra ibland...

De flesta av mina bloggvänner har nog hittat mig eftersom jag själv var så feg med kommentarer i början.... Men nu kommenterar jag mer och hittar fler bl.a. genom mina vänner. Man klickar in sig till sina vänners vänner och så hittar man fler likasinnade =)

Ha en fin dag.... Sov gott kanske?

Kramen

4 Plogflickan:

skriven

Jag gillar bloggar med samma intressen, modebloggar är inget för mig, men det finns det massa av, så man är väl olika...

5 Mia:

skriven

Jaaaa... funderar I första hand blir det nog såna som har ungefär samma intressen, men så dyker det upp nån, som liksom bara verkar trevlig och då hakar jag på! ;-)

6 Carina:

skriven

Jag fastnar nog mest för sådana jag kämnner igen mig i. Gärna natur och djur med.

Men även andra kan facinerna mig pga. olikheten.

Säger som du,vill gärna ha bilder med för mycket text i lag får mig att tappa intresset.

7 Inger Maryissa:

skriven

Håller med dig om att det finns så många olika och mycket intressanta bloggar, där människor delar med sig av olika saker.

Tycker att bloggen är en mycket trevlig uppfinning.

Själv tycker jag också att det är trevligt när det finns bilder i inlägg, och när det gäller texten tycker jag också det är viktigt att dela upp den, så det går lättare att läsa.

Hur jag själv har valt mina bloggvänner ? ...

jo jag går efter min egna känslor och vad som tilltalar mig personligen, och vissa bloggar följer jag ännu mera om vi har haft bloggkontakt under en längre tid.

Man lär ju känna varandra en del och då blir det ännu intressantare.

Och naturligtvis finns det också vissa ämnen som intresserar mig särskilt, även bilder, grafik m.m.

Det är så charmigt hur många olika sortera bloggar det finns. Det är så mysigt.









8 MissyElliot:

skriven

Jag har hittat nya bloggar genom topplistor och via de bloggar jag läser. Tycker det är jättekul att testa nya bloggar. Oftast kollar jag in namnet på bloggen, det är det som avgör om jag går vidare och läser eller inte. (om jag är på någon topplista och spanar för där finns det ju sååå många....)

:-)

Di kommer jag inte riktigt ihåg hur jag hittade, men det var nog genom någon annan bloggare. Kanske Evans eller Myra....?

9 Anonym:

skriven

Jag har hittat nya bloggar genom topplistor och via de bloggar jag läser. Tycker det är jättekul att testa nya bloggar. Oftast kollar jag in namnet på bloggen, det är det som avgör om jag går vidare och läser eller inte. (om jag är på någon topplista och spanar för där finns det ju sååå många....)

:-)

Dig kommer jag inte riktigt ihåg hur jag hittade, men det var nog genom någon annan bloggare. Kanske Evans eller Myra....?

Kommentera här: