Avslöjad!!

Min blogg är inte helt hemlig längre...jag har blivit avslöjad...men det gör inget eftersom det är en person som jag vet inte kommer att avslöja mig...vi har nu en "hemlig klubb"...KRAM PÅ DIG S!!!
=)
Så här skrev hon i min blogg "Hihi, tänk att det tog mig ett år att hitta dig:) Först såg jag bilden på dina bokhögar och tänkte de känner jag igen.. sedan bilden på huset!"

image1320



1 Helena:

skriven

Nej men, är det så roligt att försöka hitta någons blogg så man lägger ner ett helt år på det. Ja då hade jag inte heller blivit arg. He,he. Men annars vill man kanske inte att vem som helst läser i den för jämnan. Man vill ju vara lite anonym.

2 synne:

skriven

Hej.
Håller med om att BWO skulle åkt till Serbien.
Hur kan en blogg bli kidnappad? Fick du någon förklaring på det?
Kram på dig från Synne :D

3 Nilla:

skriven

Jag hoppas att kameran fyller mina förväntningar..tänkte sätta den i händerna på min tränare när jag och hästen är duktiga...¨må så gott

4 Carina:

skriven

Hemlig.....jag som inte kan låta bli att tala om bloggning och mina arberskamrater gör allt för att orka med mina egenheter ;)

5 Mija:

skriven

Hej tjejen..
Du gillar alltså inte Egypten?? ;)
(Lugnt, du kan vara ärlig.. Jag vet hur det är. Jag tycker INTE om Turkiet, ffa Side, och alltid när nån ska åka dit så brukar jag säga som du.. ;)

.... kul att höra vad du tycker om Side sen då...

*ler*

Kramen

6 Sandy:

skriven

Tack!! Är bara snorig så det är inte så farligt! Så länge jag slipper feber så är det okej.
Kram!!

7 Helena:

skriven

Jasså, då missuppfattade jag raderna. Det såg ut som någon nyfiken bybo som äntligen hade hittat henne :0) Som det kan bli.

8 Helena:

skriven

Det är inte helt lätt att hålla sig hemlig...

9 Emelie:

skriven

Tack så mycket =) Nu blev jag ännu mer sporrad!
Kram!

10 A:

skriven

Visst är det med lite skräckblandad förtjusning som man tar emot ett sådant avslöjande.... Jag är ju avslöjad av en jag känner och först kändes det läskigt.
Hoppas du ¨får en bra dag =)
Kram

11 Åsa.S:

skriven

Det är min fasa... att bli upptäckt. Är det inte än... vad jag vet

Kommentera här: