Orutin eller tantvarning??

När jag var yngre och skulle på fest så var det inte några större och långvariga procedurer innan jag kom iväg.
Nu tar allt helt plötsligt mycket längre tid.....
Kläderna inhandlas ofta lång tid innan och samma plagg kan få gå på många fester...



Naglar ska målas...tårna är svårast att få till...jag tror mina ben har blivit mycket längre på senaste åren för det känns längre ner till tårna...tur att det finns små kaniner som kan hjälpa till att "spreta" i alla fall.



Fingrarna går bättre att måla  men i den här värmen känns fingrarna som stockar och lacket blir segt så fumligt blir det...



Eftersom  minnet blivit sämre också så kommer jag på samma morgon den dagen som festen ska vara, att de nya skorna ska gås in...nöden har ingen lag...det blir till att gå/ligga med dom hela dagen trots att fötterna är svullna av värmen...





Frisyren och sminket är inte heller klart på "fem röda" längre även fast jag tror att det ska vara så...detta moment innebär att jag helt plötsligt är sen...



Sen är det handväskan då...det som förr var "pengarna i bh:n och ciggen i fickan" har helt plötsligt blivit en mindre modell av resväska...man vet ju aldrig vad man kan behöva under kvällen?!



Uthålligheten har också försämrats en del...det som förr var party till tidig morgon har helt plötsligt blivit någon Askunge-historia...måste vara hemma före midnatt...



Och som om det inte vore nog...dagen efter kan bli väldigt seg...kroppen känns sliten och huvudet är tungt...



MEN

Som tur är så är det en sak som fortfarande är lika och det är att det är fruktansvärt kul att gå ut ibland och ha trevligt och festa med härliga människor!!
Det gör väl egentligen inte något att förberedelserna har blivit längre och omständigare och själva festandet kortare med mer "efterdyningar"...HUVUDSAKEN ÄR VÄL ATT DET ÄR KUL SÅ LÄNGE DET VARAR!!

Eller vad säger ni??
1 Camilliondollar Baby:

skriven

Absolut!

2 My:

skriven

Ja mycket ska det till för att man ska bli snygg du! :) Det där med att gå in skorna sista sekunden känner jag oxå igen!

3 carina:

skriven

Tantvarning???? neej då...möjligen lite orutin på bröllop, men nu kan du det efter två i tät följd.

Härlig tur vi fick med dig inför bröllopet :D

4 ANGELICA:

skriven

Hoppas du haft en bra dag i solen! :)

Kram.

5 MissyElliot:

skriven

Håller helt med! Man ska ha kuligt och hela den där processen är ju en del av det. Förberedelserna är ju ett nöje i sig...

:-)



ps. Vilka underbart härliga naglar du har! ds.

6 Tessan:

skriven

Jag håller med dig! Alla rutiner har blivit krångligare på "äldre" dar, men festandet är lika roligt ändå! Och dessutom har man nu fått förstånd att dricka med måtta, och det hade man inte alltid förstånd till då man var i typ tonåren;))

7 linda:

skriven

Absolut!

...L

Sov gott!

8 Mia:

skriven

Jag kan inte annat än hålla med dig...och småler igenkännande åt det du skriver L

9 Camilla:

skriven

Haha..ja du min vän, jag känner igen precis allt det där förutom handväskdetaljen. Sån orkar jag bara inte släpa på om jag inte har tillgång till bil, så det får fortfarande bli pengarna i Bh,n. Och snuset i fickan:-)

Hehe..

Men det värsta tycker nog jag är att dagen efter blir bara värre och värre bad-hairday för varje år. Jag gruvar mig nästan varje gånga ajg ska ut nu för dagen efter dagen före så att säga:-)

Me som sagt, huvudsaken är att det är toppenkul och det verkar ju ni haft.

Bra skrivet by the way:-))

10 Camilla:

skriven

Svar: Samma som med mänen i mitt liv då alltså..hehe..

11 Vaniljis:

skriven

Ja du, en himla process innan man ska iväg. Jisses vilka snygga naglar du har. Hur kan du hålla dom så långa? Skulle aldrig funka på mina jobb. skulle brytas av. ;) Hoppas segheten lagt sig idag och du får en fin dag.

12 Ellen:

skriven

som min man brukar säga - "Det kostar att ligga på topp",,,,, så,,, det är smällar man får ta,,,, men som du säger har man bara kul på festen så...



Jag har nog tur vad gäller min man, eftersom han växt upp med 3 systrar är han jätte duktig på att måla naglar påde på fingrar och tår, så jag brukar kalla in honom när det ska göras, sen är det bara att slappna av och så sköter han resten !

13 Gabbi:

skriven

Morning honey!!

Hahahaha....sant!!

Ha en fin dag!

Kram

14 Ann:

skriven

God morgon!

15 Nilla:

skriven

God morgon...

Jösses vilket slit för att bli fin ja ja ...själv så fixar man håret tar på sej raggarvästen ...färdig ha ha

Tack för att du höll tummarna för mej och M...

Ingen placering men jag är nöjd...ha de bra

16 Mia:

skriven

haha jag känner igen det där :-)

Ha en bra dag!

Kram

17 A:

skriven

God morgon...

Du har världens snyggaste naglar =)

Det var inte så farligt det där i går kväll.. Bara gnäll ;)

Ha en fin dag...

Kram

18 Tina:

skriven

Jag tycker jag var värre då jag var yngre vad det gäller kläder o .dyl

Men det jag tycker är att jag hittar aldrig något på stan när jag skall ha det..det tar nästan en heldag för mig att handla för en ynka kväll...handväska den glömer jag jämt någonstan..har blivit bättre på de..satsar mest på håret tror jag.



19 matte:

skriven

Håller med! så är det :)

20 Henriklinn:

skriven

This is great please keep on the good and wonderful work.

Kommentera här: