Livstal

Hos min blogg-vän Solgudinnan hittade jag det här testet om livstal.

ivstalet sägs vara det viktigaste av alla numerologiska tal. Det är ett tal som präglar hela ditt liv och därför brukar även termen livsväg användas (Karaktärstal är också det samma som livstal).


Jag är en 7:a enligt testet och det stämmer nog ganska bra...

Livsväg 7, den självständiga perfektionisten:
Personer med livstalet 7 är individualister som har stort behov av att då och då få vara ensamma. De har god intuition och är bra på att analysera. Sjuor tycker inte om när andra säger till dem hur de ska göra.

Är du en sjua så kan du uppfattas som lite mystisk, kanske därför att du klarar dig så bra på egen hand. Du är noggrann, nästan på gränsen till perfektionist. Detta kan medföra att du helst har ett arbete som innebär någon form av specialisering. Du hjälper gärna andra människor och har förmåga att få dem att må bra. Du är även en fena på att kunna handla vid de rätta tillfällena. Din djupsinnighet behåller du gärna för dig själv då du är rädd för att bli missförstådd.

Din vana att skjuta upp saker och ting är inte så uppskattat hos andra och det drabbar även dig själv. Vid möten med människor som du inte känner kan du vara ganska otrevlig och kylig. Att ibland ta till dig andras råd skulle   kunna hjälpa dig mer än du tror.


image933

1 Helena:

skriven

Kul att det stämmer. Och lite mystiskt. Min man och jag har samma livstal, kanske är det därför vi har stått ut med varandra så länge :0)
Kram.

2 Benita:

skriven

Livstal är faktiskt intressant :)

3 Carina:

skriven

Du har handen
i handsken med ditt yrkesval om detta stämmer ;)

4 Nina på Johangården:

skriven

Jag är en 9!

5 Ulla:

skriven

Jag är en 2:a- den ultimata samarbetspartnern

6 Teomolly:

skriven

Very informative...God Bless

Kommentera här: