Min hund styr mitt liv

Våra hundar är absolut inte världens mest väluppfostrade men när man tittar på t ex "Min hund styr mitt liv" som jag gjorde i eftermiddag så blir man verkligen både förvånad och upprörd. Hur i hela fridens namn kan det få gå så långt med vissa hundars hemska beteende? Hunden det handlade om idag, bet både sin matte och annat folk som kom på besök och då var det ingen liten hund vi pratar om utan en stor Siberian Husky!! Otroligt nog så lyckas ju uppdragen i dessa program och vi får väl hoppas att det goda uppförandet håller i sig...en så stor hund som bits kan ju vara livsfarlig!!

image1483

Rösta gärna! ;)

BloggRegistret.se
1 Gabbi:

skriven

Hahah...vilken tur att man har hundar som bara biter i maten..
Ha en fin kväll!!
Kramen

2 Bim H-D:

skriven

Hm, Sibirian Husky (öh, kan jag stava månne, skrivit om tre gången nu, hihihi...) är rätt så stora... Eller i allafall större än vår Alaskan Husky (mix) som bara avgudar folk... ;) Totalt hopplöst att få hem folk, hihihi... Och som alla hundar, och de varglika, sägs det, är ju än mer för att hälsa och slicka i ansiktet... Tror inte på att det är fallet, men de når upp bättre, hihihi... Så hon vill stå på bakbenen och hälsa. Oki, om folk inte är hundrädda när de kommer, ja... Men, svansen går, eller hela halva bakre delen på vovven... Men, bita? Nä, aldrig att hon ens skulle få komma på tanken att göra. Nä, inte att hon själv skulle komma på tanken eller att vi skulle tillåta det!!! Just nu ikväll har vi hiskelig diskussion eftersom hon vill ligga i soffan i tvrummet, grrrr... Ja, vi morrar åt henne - och hon blir konfunderad, ja... ;) Vi är rätt dåliga på att morra om man säger så, hihihi...
Må så grankott...

3 Mimi:

skriven

Är inte förvånad alls Ejmis... Varje dag träffar jag på tanter med småhundar i koppel då jag är ute med Lizzy och dessa hundar är sååå ouppfostrade. De skäller, morrar och gör utfall i sina koppel och tanterna gör typ INGENTING. Tack och lov har jag en väluppfostrad hund som tittar förvånat på dessa odågor och bara går vidare. Kan tillägga att min hund går lös till 90% av promenaderna till alla dessa tanters förfäran och då ignorerar ändå min hund dessa små pissråttorna... ;-)

4 Nina på Johangården:

skriven

Har också sett alla dessa program med problemhundar och sitter med hakan på knäna när jag ser hur hundarna får bete sig.

Aldrig att mina jyckar får bete sig eller bitas, och bits gör de inte heller. Skulle de bete sig illa får de veta det på en gång och gör sedan inte om det. Mattes blängande och morrande är respektingivande, samt att de är lydiga.

5 Kjetilmargrete:

skriven

Interesting.

Kommentera här: