Vilken dag!



När man jobbar med människor vet man aldrig säkert vad dagen för med sig. Idag har jag varit på resa med en patient och det har varit en sån där dag som man bara vill glömma!!!
När man jobbar inom psykiatrin är man van att bli kallad fula saker och att utsättas för hot och ibland tyvärr även våld.
Idag har det varit en sån dag...4 timmar i en bil med någon som är på uselt humör är inte roligt...inga våldshandlingar tack och lov...fast min hjärna känns som om den blivit manglad av en ångvält!
Det är sådana här dagar man börjar fundera över sitt yrkesval.....
 
1 F:

skriven

vet exakt vad du pratar om...

2 Nina på Johangården säger:

skriven

Aj då, inget kul. Hoppas kvällen blir betydligt bättre!

3 Jenny:

skriven

Usch då låter ju inte så trevligt!Det är såna här dagar du får påminna dig om de bra dagarna och vilken tur det är att människor som du gör det ni gör. Ni behövs och gör ett kanon jobb!!!
KRAM!!!

4 Erika:

skriven

Låter som en ansträngande ocj påfrestande dag. Du får sätta dig med en kopp varmt te och mysa framför tv:n eller med en bra bok =) Slappna av lite

5 ejmis:

skriven

F: Ja det är väl din vardag också... =(
Nina: Tack!
Jenny: Tack!
Erika: Bra idé!

6 Carina:

skriven

Jo då, den där disktras känslan har man haft :/
Hoppas du kan slappna av och återhämta dig bra, väldigt bra med djur som älskar en ovilkorslöst sådana gånger
Kram Carina

7 Lotta:

skriven

Har du också haft en jobbig dag! Min har inte varit den bästa den heller....suck! Hoppas att det blir en bättre dag imorgon :D

8 Åsa:

skriven

Har oxå jobbat på sluten psyk o vet vad du menar! Hoppas din man inte blir förvånad den dag du kommer hem o ställer dig o pratar med väggen o kissar i blomurnan! ; ) Skämt åsido..man blir väldigt trött i huvudet om inte annat! Kraaam..

9 Mia:

skriven

Usch, det var inget vidare, hoppas det tillhör ovanligheterna...

Kommentera här: