GI-rapport

Åsa.S och jag började vår "vandring i GI-världen" samtidigt för 11 dagar sen och det är väl dags för en liten lägesrapport.
Jag måste säga att det går över mina förväntningar! Känner mig nästan aldrig speciellt hungrig, det är nog snarare så att jag ibland får äta något fast jag egentligen inte vill. Konstig och ovanlig känsla faktiskt.
Det där hemska suget efter sötsaker kommer inte alls lika ofta som tidigare och även fast det har serverats både det ena och det andra i kak-och bullväg på jobbet så har jag kunnat avstå.
Har även varit ute på restaurang och käkat och det har inte varit något problem att be om sallad i stället för potatis t ex.
Den största vinsten är dock att jag tycker att jag känner mig mycket piggare! Skulle denna förändring dessutom medföra att jag kan gå ner 8 kg till så kommer jag att vara överlycklig och såld på denna diet i resten av livet!!!
Men för att vara realistisk...jag får kämpa på en dag i taget och skulle det vara så att jag fuskar en dag så får jag komma igen nästa dag istället. Just nu känns det i alla fall mycket bra!!


                                                                          Upgrade your email with 1000's of cool animations

Upgrade Your Email - Click here!

1 Ulla:

skriven

Skönt att höra att det går bra. Det svåra med att gå ner i vikt är att förändra sitt sätt att se på mat. Jag vill lära mig att på ett sunt sätt förhålla mig till mat. Jag vill tillåta mig att äta allt, men det räcker att jag tar en gång och inte två. Nu när jag har det lite svajigt i livet, så är inte matbehovet det första jag prioriterar. Nu måste jag komma ihåg att äta. Så inget som inte har något gott med sig. Jag har tappat några kilon.

2 My:

skriven

Duktig du är, och så skönt att du mår så bra av det. Det blir ju en "sporre" att fortsätta. Lycka till!

3 Åsa:

skriven

Garvar..jag blev helt frågande..Gjorde vi?? Jag läste Åsa.S..o det e ju jag..haha..men vet att du inte menar mig! ; ) Hihihi.. vad roligt att du märker resultat av det ialf! Att bli piggare skadar ju aldrig! : )

4 Pia:

skriven

har du redan gått ner 8 kilo?? jag tycker att det var nyss du startade, eller fattade jag fel?
i vilket fall som helst så lycka till med fortsättningen verkar ju underbart :)

5 Jenny:

skriven

Härligt tjejen!
Bra att du mår så bra och känner dig pigg! Själv har jag för fysiskt arbete för att avstå kolhydrater men äter fullkorn istället...
Ha en underbar helg!!!

Kommentera här: