Så mycket elände...

Varje dag i tidningarna läser man en massa tråkigheter, är det inte djurplågeri, djursex, mord, misshandel, mobbing, ja eländes-listan kan göras hur lång som helst...så är detv något annat trist som hänt.
En sak som i alla fall jag har upplevt varit lite "typiskt USA" är detta att en ung människa tar ett vapen och går in på en skola och skjuter vilt omkring sig men nu har detta också hänt i Finland.
Så hemskt och samtidigt så sorgligt...vad får en ung människa att göra detta val? Vart är världen på  väg.....?   


 
1 Pialotta/Kaffebönan:

skriven

Det är så fruktansvärt i vår värld nu så det kan inte med ord beskrivas.
Människorna mår dåligt av så många olika orsaker. Varför???? Det är allt det nya som ställer till det hela tiden med alla moderniteter som bara alla ska ha och sedan kollas det på allt skit på TV och videovärlden .. är det så konstigt egentligen .. det finns två världar bara i lilla Sverige.. de fattiga och de rika.. allt blir soppaloppa :-(
Finns så många onda människor, men jag tror oxså att det är människor som mår väldigt dåligt av olika orsaker som kan göra något sådant.. nu är han död oxså.. hörde det på nyheterna och det är väl väl det för hans egen skull ..
Ha de fint tjingeling

2 Cajsa:

skriven

Det är riktigt läskigt. Jag undrar verkligen om det har blivit värre eller om tidningarna bara skriver mer om det som händer.
Det känns så obehagligt och overkligt varje dag man läser tidningen. Det är väl inte meningen att man ska behöva gå runt och vara orolig hela tiden.

3 Carina:

skriven

Ett stort VARFÖR ekar inom en :(

4 Helen:

skriven

Ja vad ska man säga hittar snart inga ord långre..Tragiskt.
Ha en fin kväll

Kommentera här: