Filmtips

En kvinna hittas skjuten på ett hotell i Stockholm. Det råder en del mystiska omständigheter kring mordet, bland annat har mördaren format kroppen så att den föreställer en känd Chagallmålning. Martin Beck tar sig an fallet med hjälp av sin tyske kollega Sperling som är på tillfälligt besök i stan. Ganska snart hamnar man mitt i en förfalskningshärva där ett stort antal falska Chagalltavlor är i omlopp - något man inser har samband med mordet. Var kvinnan inblandad och visste för mycket - eller var hon en bricka i spelet? Beck och Sperling förbereder en fälla för mördaren, men vad man inte vet är att mördaren tycks ha situationen under kontroll.

1 Jenny:

skriven

Den har jag sett och har för mig att jag tyckte att den var ganska bra! Annars har inte filmerna varit så jättebra nu på senare tid...

2 Helena:

skriven

Jag är inte så förtjust i Beckfilmerna. Men just därför har jag inte tittat på så många så jag kan ju ha fel. Ha det gott!

3 Think Twice:

skriven

Tack för tipset, älskar dom filmerna!

4 My:

skriven

Den såg jag förra helgen...men somnade, inte för att filmen var dålig utan för att jag var för slut...men jag har för mig att delarna jag såg var bra ;)

Kommentera här: