Ur balans

När jag låg hemma med migrän för någon vecka sen så var det ett föredrag på kanal24 med Aleksander Perski som jag lyssnade på, det handlade om stress och var mycket intressant. Nu när jag googlade på hans namn så fick jag se att han skrivit ett par böcker i ämnet och den ena låter mycket intressant, någon som läste den??




En dag hittas Barbro, 35, död på köksgolvet med pennan kvar i handen. Dödorsak: stress. Ur balans tar ett vidare grepp på stress i vår vardag ? missbruket av vår tid och den livsfarliga obalansen.

Stressforskare Aleksander Perski berättar varför de som lever på gränsen blir nedstämda och djuptrötta, vad som händer i kroppen när sammanbrottet är ett faktum, varför det kan ta flera år innan kraften kommer tillbaka och hur vi kan skydda oss genom sömn, kärlek och egen tid.
1 F:

skriven

maila mig om vart du tror jag jobbar :)

2 Vonny!:

skriven

Undrar om det var samma som jag såg på SVT2 igår, dom sänder ju föreläsningar från tv24. Handlade om stress och utbrändhet. Var jätteintressant. Dom pratade just om hur kroppen spelar död, när man blir som sämst av stress. Känner jag igen, och är tydligen kroppens sätt att slå ut alla system så man blir tvungen att återhämta sig. Men fan vilken jobbig period det var att gå igenom.

3 Arealisha:

skriven

Very informative...God Bless

Kommentera här: