Test

Vilken hund är du?
image42
Golden Retriver
Golden retrievern är en snäll och tillitsfull hund. Den är glad då den känner sig nyttig och tycker om att samarbeta. Den tycker mycket om att bära grejer i munnen och gör det mer än gärna när den ska hälsa. Detta är ett tecken på stolthet och glädje. Skulle föremålet den valt att bära vara olämpligt och matte eller husse påpekar detta kan den lätt bli ledsen och stött. Golden retrievern älskar vatten. Enligt rasbeskrivningen ska den vara lydig, intelligent och ha naturlig arbetslust. En golden är en stark hund som gärna drar pulka och jobbar fysiskt, men den är ingen direkt sprinter på löpbanan.



Hmm...jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli en Golden...hunden på bilden är 12-åringen Ella
1 Peter:

skriven

Vilken fin hund

2 emw:

skriven

Vilken härlig Golden! Angående Jämtlandsklädseln..det var allt från jaktkläder, ryggsäckar, storstövlar, raggsockströjor, kepsar i alla modeller förstås. Jag hade kepa och hörselskyddskåpor på huvudet, STOR och LÅng jeansskjorta (hade tyvärr kastat bort min rutiga stora trädgårdsskjorta) svart skinnväst och höga gröna gummistövlar med jeansen istoppade. Jättetumvantar i skinn. Jag ska lägga ut några bilder när jag fått dem på måndag. Vi tog en massa med jobbkameran. Vi hade tipspromenad och alla frågor hade med Republiken Jämtland att göra. Vi fick svära eden utifrån Jamtelagen och blev tilldelade Jämtpass med riktiga flaggan på m m. Vi spelade Pistvakt; Pjäx Pistols och rockade loss ordentligt. Det var kanonkul!

3 Maria & Kruse:

skriven

Tack för din komentar på min nya blogg. Jag trodde ju aldrig heller att jag skulle börja blogga men precis som jag skrev nu är man här.
Tjusig golden är på bilden.

4 ya:

skriven

Åh så fin hunden är! Jag har också haft hundar, en doberman (var mina föräldrars från början), en tervuerens och en schäfer. Men nu har jag ingen, men skulle gärna vilja skaffa en igen. En hund gör att man kommer ut och går oftare.

5 Markrebecca:

skriven

Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

Kommentera här: