Mår illa

Idag mår jag illa, det började redan igår och har inte gått över. Jag undrar om det på något sätt hör ihop med mina mens-problem?? Jag har det senaste halvåret haft mycket problem med menstruationerna och nu senast hade jag jättemycket mens i 3 veckor, inte kul. Fick medicin och mensen upphörde men igår kom den tillbaka igen. Ska på kvinnokliniken om ett par veckor och då hoppas jag att dom kan hjälpa mig.
Och jag som ska jobba i natt....det här är bland det värsta jag vet...eftersom jag med min uppväxt i ett alkoholisthem alltid måste vara så duktig så får jag dåligt samvete bara jag tänker på att sjukskriva mig!
Min hjärna säger att jag ska vara hemma, självklart om jag inte mår bra, men känslan i magen säger något annat.
Det här är så sjukt...vi sk duktiga barn är verkligen några snurriga stackare.......jag väntar till 12.00 och ser om det blir bättre.....

Upgrade Your Email - Click here!

1 Bluppin:

skriven

Din stackare! Men våga tänk på dig själv. Ang. mensen så kan du vara inne i klimakteriet. Själv började jag vid 35 med illamående, svettningar m.m. Trodde jag var dösjuk och ingen förklaring fann läkarna. Vid 39 började mensen krångla för att vid 40 försvinna. DÅ tog de hormonprover. Och jag fick svar på 5 års "lidande".

2 ya:

skriven

Stackars dig! Hoppas du mår bättre nu. Och du ska inte alls vara duktig. Stanna hemma o ta hand om dig. För den viktigaste människan i ditt liv är du, vet du väl. Och det där med mensen kan jag inte säga så mycket om. Har haft hormonspiral i många år, så jag har inte haft mens på snart 10 år.

3 Ragnaralice:

skriven

Very interesting site, beautiful design, keep up the good work.

Kommentera här: