Var rädda om er!!

Jag har precis läst artikeln i Aftonbladet om den sk HIV-mannen och förfäras över fenomenet "grooming" ( vuxna som söker sexkontakter med barn över internet).
Det här är verkligen så utstuderat och välplanerat..att över lång tid ha kontakt med unga tjejer och killar..bygga upp ett förtroende..för att sedan utnyttja och i det här fallet dessutom smitta med en dödlig sjukdom!!!

Vad ska man göra för att skydda sina barn från detta? Internet är både ett fantastiskt men samtidigt förfärligt verktyg när det används på det här sättet...så lätt att använda och så svårt att kontrollera..så alla ni unga människor..VAR FÖRSIKTIGA, LITA INTE BLINT PÅ MÄNNISKOR NI FÅR KONTAKT MED VIA T EX INTERNET..STÄM INTE TRÄFF MED MÄNNISKOR NI INTE KÄNNER..PRATA MED ERA FÖRÄLDRAR ELLER ANDRA VUXNA NI KAN LITA PÅ OM DETTA..JAG VET ATT MAN NÄR MAN ÄR UNG UPPLEVER ATT VUXNA I ENS NÄRHET ÄR JÄTTEJOBBIGA MEN VI ÄR BARA RÄDDA OM ER!!!
ATT HAMNA I KLORNA PÅ NÅN SOM HIV-MANNEN ÖNSKAR MAN INTE ENS SIN VÄRSTA OVÄN.....

1 Vonny!:

skriven

Jadu hur ska man skydda sina barn från allt på internet. Vi föräldrar får göra som du gjort här på bloggen, prata med våra barn om det här. Jag har tjatat på mina barn om det här med att lämna ut sig till främmande människor på msn och lunarstorm m m. Jag tror barnen har fattat, verkar i alla fall så.
Men vilken sjuk människa som vill smitta andra människor.

2 Camilliondollar Baby:

skriven

Det är hemskt vilka äckliga idioter det finns på nätet.

Kommentera här: