Tidningar




Jag hoppar ofta på erbjudanden som "3 nummer för xx kronor och så får du en fin premie också".
Jag skulle gärna vilja hitta en veckotidning som verkligen passar mig men än så länge har jag bara hittar tidningar jag tycker är "sådär".  Jag har under senaste året prövat Amelia, Laura, Tara, Damernas, ICA Kuriren, Sköna Hem och...nej det var nog alla, men fortfarande inte hittat DEN tidningen.
Nu såg jag ett erbjudande om tidningen Hennes som jag funderar på, någon som läst den??
Eller har någon tips på någon läsvärd tidning som jag inte prövat ännu??
1 Trolda:

skriven

Min absoluta favorit är Drömhem&Trädgård...Inget "skvaller" eller reportage om "vardagsliv" som man ju OCKSÅ vill ha ibland, men med fantastiska inlägg om hem, inredning o trädgård...MYYYYSIG tidning.
Trolda - godkväll!

2 ejmis:

skriven

Trolda: Jag får titta på den när jag handlar nästa gång.

3 Mia:

skriven

Har tyvärr inget bra tips till dig, för jag har inte heller hittat nån som är 100%...Jag beställer enbart för premierna, är man snål då???

4 Vaniljis:

skriven

Hopade precis på Hennes och Amelias erbjudande. Fick jättefina halsband+armband från Baglady och i Amelias ett halsband, filt och kuddfodral. Allt värt pengarna jag betalade. Amelia är favorit hos mig och jag läser nog allt i den tidningen. Hennes är för yngre läsare men okej för detta erbjudande. Duger som slöläsning i solen. Annars brukar jag pren. på Illustrerad vetenskap som är outstanding med sina nya rön och underbara fotografier.

5 Mimi:

skriven

Hennes är bra... Har precis köpt mig en Solo och jag gillar den tidningen. Det beror ju på vad du är intresserad av att läsa om :-)

6 ejmis:

skriven

Jag hoppade på Hennes erbjudande så får vi se vad jag tycker...premierna såg ju fina ut i alla fall!

Kommentera här: