55 mil idag




I morse ringde våra grannar och undrade om vi hade lust att hänga med till Sandviken för att titta på en traktor som dom eventuellt skulle köpa. Det tyckte vi lät som en bra idé eftersom det var riktiigt grått och tråkigt väder idag.
Som vanligt när vi är ute tillsammans så blev det inga stora vägar utan det blev Hälsinglands inland och kustremsa och bara småvägar.
Första stoppet blev i Järvsö där vi stannade för att ta en fika, sen åkte vi inlandet för att sen komma fram i Sandviken.
På hemvägen valde vi istället kustvägen och hittade en jättemysig havskrog, Axmarbrygga, där vi åt en helt fantastisk middag.
Fortsatte sedan efter kusten en bit för att sen köra inlandet hemöver igen. Dagens runda höll på i 12 timmar och vi åkte 55 mil.
Trots att vädret var dåligt har det varit en jättemysig dag och vi har återigen sett en massa av vårt vackra Sverige.
1 My:

skriven

En riktigt lång-runda! Vi ska upp till Sanviken, Kungsgården i augusti. Min mans mormor bor där, och vi har en stuga vid Ottnaren. Känner du till den lilla "pölen"? :)

2 ejmis:

skriven

My: Känner inte till den till namnet men det är inte omöjligt att vi passerade den igår för vi åkte ju precis den vägen.

3 Sandermaria:

skriven

Sehr schon, gut gemacht

Kommentera här: