Nogatbrud
Nougatbrud Denne lækre godbid kan gøre enhver lykkelig i munden. Rist nødderne på en tør pande, til skallerne begynder at løsne sig. Hæld dem af panden og lad dem køle lidt af. Gnid de løse skaller af mellem hænderne. Smelt chokoladen. Smelt nougat og honning ved meget svag varme i en anden lille gryde - nougaten skal kun lige smelte - bliver den for varm, gryner den. Vend nødderne i nougatmassen. Beklæd en lille form (ca. 15 x 25 cm) med bagepapir. Smør el. pensl halvdelen af chokoladen ud i bunden af fadet. Bred nougatmassen ud ovenpå og lad den stivne. Pensl resten af chokoladen over, og sæt fadet køligt (men helst ikke i køleskab). Skær nougatbruddet i mindre stykker, inden du sætter det på bordet. God fornøjelse! Hittade detta hos Isabella Smith,därav danskan, visst låter det smaskens? |
skriven
Det där lät ju väldigt gott!!