Nogatbrud

 
image596

Nougatbrud

Denne lækre godbid kan gøre enhver lykkelig i munden.

  • 100 g hasselnøddekerner
  • 200 g blød nougat
  • 2-3 spsk honning
  • 200 g mørk chokolade

    Rist nødderne på en tør pande, til skallerne begynder at løsne sig. Hæld dem af panden og lad dem køle lidt af. Gnid de løse skaller af mellem hænderne.
    Smelt chokoladen.
    Smelt nougat og honning ved meget svag varme i en anden lille gryde - nougaten skal kun lige smelte - bliver den for varm, gryner den.
    Vend nødderne i nougatmassen.
    Beklæd en lille form (ca. 15 x 25 cm) med bagepapir.
    Smør el. pensl halvdelen af chokoladen ud i bunden af fadet.
    Bred nougatmassen ud ovenpå og lad den stivne.
    Pensl resten af chokoladen over, og sæt fadet køligt (men helst ikke i køleskab).
    Skær nougatbruddet i mindre stykker, inden du sætter det på bordet.

    God fornøjelse!


  • Hittade detta hos Isabella Smith,därav danskan, visst låter det smaskens?
     
    1 Åsa.S:

    skriven

    Det där lät ju väldigt gott!!

    2 Sus i dus:

    skriven

    Jätte smaskens! Den måste provas!
    /sus

    3 Sus i dus:

    skriven

    Jaha, gud vad läskigt! Hoppas att det ordnar sig då! Får väl kolla om ett par dar då!
    Tack för så snabbt svar!
    /Sus

    4 Mia:

    skriven

    Åh fy! Så äckligt gott!!!! ;-)

    5 Teoastri:

    skriven

    Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.

    6 Teoastri:

    skriven

    Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.

    Kommentera här: