Ny frisyr



Nu är jag ledig tills på  lördag, härligt!
I morgon eftermiddag ska jag till frissan och det ska bli så skönt att bli av med en del av kalufsen.
Jag har några egna funderingar på frisyr men det slutar förmodligen som vanligt med att jag säger till frissan att hon får göra vad hon vill.
Hur gör ni när ni går och klipper er, har ni bestämt frisyr i förväg eller får frisören fria händer?
1 Camilliondollar Baby:

skriven

Jag har ett krav och det är att jag vill ha längden på håret kvar, annars så är det fritt fram för henne.

2 A:

skriven

Jag har alltid mycket bestämda åsikter om hur mitt hår ska se ut. Har alltid bestämt i förväg, men är realistisk nog att fatta att det inte blir exakt som jag vill. Har inte mött många frisörer som klarar av mitt hår.....Hoppas du blir nöjd i alla fall:) Ha det så himla bra....Vi hörs

3 Pia:

skriven

Tycker det där med frisyrer är svårt, har oxå oftast tankar kring hur jag vill ha det men när jag väl sitter där säger jag att hon får göra som hon vill....Bara jag får bort den "ryska pälsmössan" och "änglavingarna vid öronen"

4 Jenny:

skriven

Försöker att ha en bestämd frisyr innan men litar oftast på deras omdömme så jag kan lätt övertalas *L*
Hoppas att du blir nöjd!
Kram på dig

5 solgudinna:

skriven

Aldrig att frisören får fria händer. Jag har tidigare varierat frisyr ganska ofta, både i färg och längder. Men nu har jag fastnat för en frisyr som jag har haft i 1,5 år nu. Och det är länge när det gäller mig. Det har blivit lite längre än på bilden nu bara och jag vill ha lite längre till i fram. Nästan som Viktoria Beckham.
Hoppas du blir nöjd med din klippning.
Kram.

6 Cajsa:

skriven

Jag känner min frisör(ska) väl och hon vet att jag lider av enorm beslutsångest så hon planerar i förväg vad hon ska göra med mitt hår. =D

7 Lotta:

skriven

Min mamma är frisör, så jag har aldrig blivit klippt av någon annan. Jag bestämmer hur hon ska klippa, och blir det inte som jag tänkt mig så blir vi osams. Funderar på att gå till någon annan nästa gång.......men då blir väl morsan skitsur.

Kommentera här: