Söndag

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Gick upp tidigt i morse för att köra häst (Qristall, vi har 3 egna hästar + 1 "inhyrning")
och sen bar det iväg på Vårmarknad. Blev lite besviken på utbudet där men jag och min kompis som var med gick  i alla fall runt där någon timme och efter det åkte vi iväg till Det Stora Shoppingcentrat!
Jag är vanligtvis en ganska dålig shoppare på så vis att jag inte har ro att gå omkring och "klämma, känna och prova" men idag var det riktigt kul att gå i affärer. Köpte lite småprylar till hemmet och så köpte jag lite kryddväxter.
Jag är jättesugen på att börja fixa ute på gården men det är alldeles för tidigt för det ännu (alldeles nyss snöade det här en liten stund!!) så jag får fortsätta planera och drömma ett tag till.
De senaste åren har jag förstått charmen med att odla egna grönsaker. Jag har inte något trädgårdsland men brukar ha lite tomatplantor och paprikaplantor. I år funderar jag på att utöka lite men jag får se hur det blir med det...
Är det någon som har någor bra förslag på något lättodlat som man kan ha i kruka så är jag tacksam för förslag!

I morgon ska jag jobba igen så ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt. Av någon anledning brukar jag fastna vid datorn och läsa bloggar varje kväll och då rusar bara tiden förbi!!





Upgrade Your Email - Click here!

1 Anonym:

skriven

Hoppas du kommer igång med att fixa på gården snart, själv har jag fixat klart mina små rabatter jag har. Fröna är sådda, plantor flyttade osv. skönt att det är klart.

2 millan:

skriven

Kanske ska tala om att det var jag som skrev inlägget här ovan *skratt*

3 qristall:

skriven

Full rulle är väl härligt, då vet man att man lever eller hur? Jag är hästnovis, när man kör häst så är det med vagn/kärra eller tar du ut dem för en ridtur? Frågar man inte får man inget veta ;)Alltid roligt när man hittar lite nytt till hemmet. Hade jag haft större trädgård så hade jag haft potatis iaf.

Kommentera här: