Mammografi

Click to view image detailsI morgon bitti ska jag på mammografi igen och jag gruvar mig faktiskt lite. Jag tycker att alla sådana här undersökningar som vi kvinnor blir erbjudna med jämna mellanrum är jättebra men just mammografin gör ju så ont!!!
Det är helt overkligt att ett bröst kan bli så platt!! Förra gången jag var där så skrek jag till den stackars sköterskan att hon faktiskt fick skynda sig lite för att jag höll på att dö... Ska försöka skärpa mig lite i morgon för jag kan väl inte tänka mig att dom låter mig sitta fastklämd i den där "tutt-pressen" längre än vad jag behöver..!!??
1 qristall:

skriven

Fy för hundan, nä vi får hoppas att du inte fastnar i "plattången" för länge. Har aldrig gjort ngn men det är ju olika åldrar i olika län, i Malmö är det inte förrän 50!! Helt sjukt! Man skulle kanske beställa en privat. Tål att funderas på.

2 ya:

skriven

Nej du det är inte kul att få tuttarna tillplattade! Tur att dom inte fortsätter att vara platta efteråt :)) I den här stan får vi kvinnor gå in i en barack bakom sjukhuset o göra mammografi. Undra om karlarna skulle behandlas på samma sätt om dom var tvugna att genomgå samma sak!!!

3 ya:

skriven

Nej du att få tillplattade tuttar är inte kul. Ont gör det ... tur att det går så fort att göra mammografi o tur att dom inte fortsätter vara platta :)) Här där jag bor får vi gå in i en barack bakom sjukhuset o göra mammografin. Undrar om det skulle vara likadant om det var karlarna som skulle genomgå en sån undersökning!!

Kommentera här: